ZdenekN Odesláno 20. prosinec 2015 Odesláno 20. prosinec 2015 (upraveno) nazdárek nevíte čím by to mohlo být jestli odešla bsi jednotka auto jede normálně jen nefungují budíky radio klimatizace díky Upraveno 20. prosinec 2015 uživatelem ZdenekN Citovat
petokat Odesláno 20. prosinec 2015 Odesláno 20. prosinec 2015 ja som mal vo svojom ten isty problem,tiež mi nešli budíky,radio a okna. Tiež som mal podozrenie na bsi. A nakoniec ten problem robila vadna prístrojovka,po jej odpojení všetko ostatne fungovalo. Tak to skus aj ty. Citovat
ZdenekN Odesláno 20. prosinec 2015 Autor Odesláno 20. prosinec 2015 tak sem ji zkusil odpojit a pořád to samé Citovat
Dave_k Odesláno 20. prosinec 2015 Odesláno 20. prosinec 2015 (upraveno) Nemáš v autě v kufru CD changer? Mě to takhle zhaslo po projetí myčkou. Nešli budíky, počet km byl 999999, u rádia svítilo jen podsvícení atd. Jinak auto motoricky bez problémů. Nateklo zadním světlem do kufru a vyskratovalo to elektriku v konektoru changeru. Po vysušení vše bylo zase OK. Může to být šlusnutý i jinde. Zkus vše odpojit a postupně připojuj jednotlivý díly (budíky, rádio, panel klimy atd.)co to bude dělat. Upraveno 20. prosinec 2015 uživatelem Dave_k Citovat
ZdenekN Odesláno 21. prosinec 2015 Autor Odesláno 21. prosinec 2015 (upraveno) měnič mám po odpojení zatím vše ok díky moc Upraveno 21. prosinec 2015 uživatelem ZdenekN Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.