Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, nemá někdo nějaký vychytávky nebo rady jak vytáhnout altík z peugeot 106 1.5d ? zkoušel sem ho vymontit ale přijde mi že snad musím sundat stěnu a povolit držák motoru abych vůbec mohl ten šroub co ho drží vytáhnout :o nedemontoval někdo ?

Odesláno

no převodovku sundávat nebudu snad muset ale spíš si myslím že musím rozházet předek abych se na to dostal je to fakt debilně umístěný pod čerpadlem a nejní tam zrovna skvělý přístup :/ ale dneska sem konečně si sehnal správnej alternátor :)) tak o vejkendu se na to vrhnu :3 dám si noční :) a podle toho držáku na altík to vypadá že bych ani nemusel povolovat motor z držáku :) má tam výřezy ten altík :))

Odesláno

Však chápeme :) nikdo není dokonalej :) ale už je taky za mnou vyndání startéru :D a to se musí vykuchat komplet vejfuck ale dá se to i doma s hevírkem urobit :)) je tam pak pěknej přístup :) sem zvědav o vejkendu na ten altík vlítnu :) případně udělám foto jak to šlo :D

Odesláno

Tak výsledek mé sobotní práce - výměna altíku -  úspěšná :3 musím říct že na to je dobrý přístup po sundání pár věcí sice není to ideál ale dá se to :) já byl pohodlnější protože sem ještě potřeboval zjistit kde je únik nafty tak sem si sundal předek že mi tam ostal jen chladič ale dá se to i bez rozebrání předku :) výměna první variantou během asi hodinky hodinky a půl když člověk neví kde ty šroubky přesně sou :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...