Marek Lipka Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Dobrý den přátelé, Mám dotaz, mám motor 1.9 td DHX s poloelektronickým vstřikováním, tzn. že jeden vstřikovač je opatřen čidlem pohybu jehly, a řídící jednotka podle toho upravuje předvstřik. No a zjistil jsem, že se v tom někdo hrabal a mám tam obyčejný vstřikovač bez čidla. Měl by to být druhý zleva když stojím před autem. Nevíte někdo jak velký vliv to má na chod motoru když ho tam nemám? Je fakt, že se mi zdá chod motoru trochu tvrdší a míň kultivovaný. Jinak auto jede dobře, nekouří, táhne a i spotřeba je normální. No a kdyby někdo měl na prodej vstřikovač s čidlem. Děkuji, Marek Lipka. Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/102777-vstřikovače-peugeot-406-19-td/#entry1707247 Citovat
jaxvine Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 ODKAZ: Prý nemám oprávnění k přístupu k tomuhle tématu - netušim proč Ale jinak, bez toho vstřiku by to neměl bejt extrémní rozdíl, když ho odpojim auto jde trochu tvrdějc ale to je vše. Nicméně celý to elektronický řízení předvstřiku se dá úplně odpojit a čerpadlo nastavit "natvrdo" tak jak to měli starší 306, 405 atd... a jezdily úplně normálně, je fakt že s tim řízením to jde trochu kultivovanějc... Nějak bych se s tim netrápil, ale pokud bys ten vstřik sehnal za dobře... Citovat
Marek Lipka Odesláno 9. listopad 2015 Autor Odesláno 9. listopad 2015 Děkuju za odpověď, přesto se budu snažit sehnat tento vstřik co tam patří. Citovat
jaxvine Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 neni zač mám doma druhej motor ze 405ky, tam bohužel na 95% tenhle vstřik není. kouknu se a kdyby tam byl tak je k mání... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.