Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den přátelé,

Mám dotaz, mám motor 1.9 td DHX s poloelektronickým vstřikováním, tzn. že jeden vstřikovač je opatřen čidlem pohybu jehly, a řídící jednotka podle toho upravuje předvstřik. No a zjistil jsem, že se v tom někdo hrabal a mám tam obyčejný vstřikovač bez čidla. Měl by to být druhý zleva když stojím před autem. Nevíte někdo jak velký vliv to má na chod motoru když ho tam nemám? Je fakt, že se mi zdá chod motoru trochu tvrdší a míň kultivovaný. Jinak auto jede dobře, nekouří, táhne a i spotřeba je normální. No a kdyby někdo měl na prodej vstřikovač s čidlem.

Děkuji, Marek Lipka.

Odesláno

ODKAZ: Prý nemám oprávnění k přístupu k tomuhle tématu - netušim proč

Ale jinak, bez toho vstřiku by to neměl bejt extrémní rozdíl, když ho odpojim auto jde trochu tvrdějc ale to je vše. Nicméně celý to elektronický řízení předvstřiku se dá úplně odpojit a čerpadlo nastavit "natvrdo" tak jak to měli starší 306, 405 atd... a jezdily úplně normálně, je fakt že s tim řízením to jde trochu kultivovanějc... Nějak bych se s tim netrápil, ale pokud bys ten vstřik sehnal za dobře...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...