obika00 Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 ahojte, viete mi odporucit /predat, hodit nejaky link/ na stresny nosic pre peugeot 307? diky moc Citovat
Veverka Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Já mám teleskopické/zkracovací od Automaxi.cz, ale musel bys tam osobně, webový mají na prd - bez nabídky produktů. Vím, že někdo tady kupoval "univerzál" z Lidlu a prý taky OK. Citovat
Laďa Odesláno 3. listopad 2015 Odesláno 3. listopad 2015 Jenže obika00 asi nemá kombika, takže univerzální mu bude na ......... Citovat
Veverka Odesláno 3. listopad 2015 Odesláno 3. listopad 2015 A jak to mám poznat, když je ta fotka tak malá? Citovat
WoMec Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 jestli můžu doporučit, tak HAKR ... pokud chceš mít jistotu, že ti to, co povezeš neuletí ze střechy, tak ber tohle:http://www.hakrbrno.cz/peugeot-307-5dv-hatchback-s-fixacnim-bodem-alu-tyc osobně od nich mám už 3. nosiče na 3. autě a vždycky maximální spojenost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.