voštík Odesláno 13. březen 2003 Odesláno 13. březen 2003 to huceni je lozisko na hlavni hrideli v prevodovce...... spojkov eto neni.... k tomu jsem dosli asi pred 2 mesicema (mozna driv) .... chtelo by to prolezt starsi prispevky Citovat
Miki Odesláno 13. březen 2003 Autor Odesláno 13. březen 2003 ondro - nedam vediet nikomu nič :D bo som to zatila nezohnal , presiel len cca 10 predajni a nikde nic:D Citovat
oddie Odesláno 13. březen 2003 Odesláno 13. březen 2003 Co si představujete pod pojmem \"speciální cena\"? Pokud chcete opravit převodovku, zeptejte se třeba na www.krokous.cz (zrovna tam má dvě rozebrané ) - ale zadarmo to určitě nebude... Citovat
sillvo Odesláno 15. březen 2003 Odesláno 15. březen 2003 Ja som sa trocha zabudol,lebo najprv som napisal o pomoc a potom som si vsimol ten isty problem tuna.Nuz ja osobne vyskusam vymenit olej,za menej husty,lebo mne to pripada,ze ak je studeny,ako by sa tym koleckam nechcelo tocit.Po 50m je vsetko OK. Citovat
Miki Odesláno 19. březen 2003 Autor Odesláno 19. březen 2003 sillvoo daj si ale bacha , lebo PUG doiporucuje urcite typy .Ked sa seknes vedla moze to robit paseku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.