Mapabe Odesláno 24. říjen 2015 Odesláno 24. říjen 2015 Zdravim vas.Potrebujem poradit,neviem ako dalej. Po nastartovani a rozbehu mi cukne autom,niekedy aj zdochne,ako keby na sekundu uplne auto stratilo vykon, vyhodi mi nefunkcnost tempomatu a esp,co sa mi aj zobrazi na displeji, a popri tom mi pri jazde, pri rychlosti cca 55 km/ h a otavkach cca 1700 az 1800, stale autom sklbe. Prosim poradte, teraz som menil spojku. Najazdenych je cca 245000 km,samozrejme neoverene km,moze byt aj viac. Dakujem Citovat
ozzy56 Odesláno 24. říjen 2015 Odesláno 24. říjen 2015 chcípalo a škubalo to i před výměnou spojky? pokud ne, tak projdi konektory, které jsi při opravě odpojoval Citovat
Mapabe Odesláno 24. říjen 2015 Autor Odesláno 24. říjen 2015 No pred tym to robilo ale nie v takomto rozmere, vtedy mi vyhodilo esp,ale zresetoval som to v riadiacrj jednotke a bolo to dobre. Takze myslis ze to moze byt iba nejakym konektorom?? Alebo tam moze byt aj nieco ine,nebodaj vaznejsie?? Citovat
ozzy56 Odesláno 24. říjen 2015 Odesláno 24. říjen 2015 nevím, co tomu je, ale zkusil bych co píšu vystříkat konektory nějakým čističem--Kontaktolem atd. Citovat
Mapabe Odesláno 24. říjen 2015 Autor Odesláno 24. říjen 2015 Skusim uvidime ci to pomoze. Dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.