kristofrob Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 Chcem sa vas spýtať na problem. Idem na dialnici a z nicoho nic auto prestalo fungovať. Ziadnu chybu nevypisalo. Chcrm starovat znovu ziadna chyba neni vypisana a auto nestartuje len točí a nic. Uz som skúsil aj reštartovať a noc aj tak. Nejake rady? Dakujem Citovat
Guest Sale Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 Nemáš nikde napsaný motor ani rok výroby, ale prvně bych se pokusil zjistit jestli jde do motoru nafta nebo co tam máš. To vypadá, že odešlo čerpadlo nebo regulátor tlaku. Citovat
kristofrob Odesláno 23. říjen 2015 Autor Odesláno 23. říjen 2015 2.0 hdi 100kw Kod motora RHR r.v.2005 Citovat
vendelinek Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 a na protinarazovku jsi koukal? Kdysi jsem u mojeho mel taky takovyto problem,byla vyskocena protinarazovka,mechanik ji zamacknul a uz to jelo Citovat
kutil1 Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 Ahoj, také jsem byl 1 x nepojízdný (auto normálně jelo, pak nešlo po zastávce nastartovat) - odtahovka - značkový servis - a tam měnili vadnou jednotku BSM motorového prostoru - 7 000,- Kč. Citovat
saslik Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 Skus balonik či V ňom je nafta.. Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
kristofrob Odesláno 23. říjen 2015 Autor Odesláno 23. říjen 2015 Ta protinarazovka to kde sa nachadza? Ako auto pocas jazdy z nicoho nic stratilo otacky inak vsetko fungobalo a elektrinika nic nevypisovala. Ani ked som resetol a len tocilo a tocilo a nienaskocilo Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 Je to věštění z koule. Může to bejt BSM, i to nárazové čidlo, palivová soustava, nebo taky "utrženej" EGR. Citovat
vendelinek Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 pokud je to tak jak pises,dal bych nejdriv zkontrolovat jednotku BSM,tu mi taky vymenovali,neslo mi to do otacek a do tahu,ale asi rok pred tim to bylo narazovkou,ta by mela bytvlevo u motoru s cervenym tlacitkem,myslim odeslano z Lumia Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.