Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chcem sa vas spýtať na problem. Idem na dialnici a z nicoho nic auto prestalo fungovať. Ziadnu chybu nevypisalo. Chcrm starovat znovu ziadna chyba neni vypisana a auto nestartuje len točí a nic. Uz som skúsil aj reštartovať a noc aj tak. Nejake rady? Dakujem

Odesláno

Nemáš nikde napsaný motor ani rok výroby, ale prvně bych se pokusil zjistit jestli jde do motoru nafta nebo co tam máš. To vypadá, že odešlo čerpadlo nebo regulátor tlaku.

Odesláno

a na protinarazovku jsi koukal?

Kdysi jsem u mojeho mel taky takovyto problem,byla vyskocena protinarazovka,mechanik ji zamacknul a uz to jelo

Odesláno

Ahoj,

také jsem byl 1 x nepojízdný (auto normálně jelo, pak nešlo po zastávce nastartovat) - odtahovka - značkový servis - a tam měnili vadnou jednotku BSM motorového prostoru - 7 000,- Kč.

Odesláno

Ta protinarazovka to kde sa nachadza?

Ako auto pocas jazdy z nicoho nic stratilo otacky inak vsetko fungobalo a elektrinika nic nevypisovala. Ani ked som resetol a len tocilo a tocilo a nienaskocilo

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Je to věštění z koule. Může to bejt BSM, i to nárazové čidlo, palivová soustava, nebo taky "utrženej" EGR.

Odesláno

pokud je to tak jak pises,dal bych nejdriv zkontrolovat jednotku BSM,tu mi taky vymenovali,neslo mi to do otacek a do tahu,ale asi rok pred tim to bylo narazovkou,ta by mela bytvlevo u motoru s cervenym tlacitkem,myslim

odeslano z Lumia

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...