Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem se u Coupe pustil do výměny svíček, ale skončil jsem u demontáže sání, takže zadní svíčky jsem nedokázal vyměnit. Všechny šrouby na sání jsem oddělal, sání šlo nadzvednout nahoru asi o 2 cm, ale drží mi to plno kabelů, hadiček od LPG, fakt jsem nevěděl jak dál, na těch hadicích i kabelech jsou malý vůle, takže dozadu ani dopředu to sání posunout nešlo. Když si odmyslím zástavbu LPG, jak to sání dáváte pryč? Demontujete i rozpěrnou tyč nad motorem, nebo jaký na to máte postup?

Odesláno

Vzadu je pant jak na dverich co mas doma, jen nalezato. Lehce sani nadzvednes a vysunes do boku. Bacha ze zadu sani je jeste cidlo, da se nahmatat a konektor odpojit . Lpg musi samo dolu.

Odesláno

díky za odkaz, nakonec jsem se objednal v LPG servisu kde mi to montovali, budu koukat na mechoše ať příště vím, jak to udělat sám, cívky můžou umřít kdykoli, tak si to pak zopakuju :D

Odesláno

tak za hodinu bylo hotovo, za praci jsem zaplatil 400 Kč, takze to je slusna cena, priste uz to zvladnu sam. Jeste ze jsem nedemontoval ty LPG hadicky sam, musely se vycvaknout ty spony a vytahnout hadice a ne vysroubovat ty natrubky jak jsem si puvodne myslel, kdybych to udelal, tak bych ty natrubky utrhl a byla by to mnohem vetsi oprava. V servisu mi jeste poradili, ze pri dalsim rozebrani kazdopadne mam dat novy tesneni pod sani.

Svicky sklepli kvuli LPG na hodnotu 0,8 mm a auto jezdi v pohode, akorat subjektivne nepocituju zadnou zmenu, rekl bych ze to jede stejne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...