Ducatista Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Včera jsem se u Coupe pustil do výměny svíček, ale skončil jsem u demontáže sání, takže zadní svíčky jsem nedokázal vyměnit. Všechny šrouby na sání jsem oddělal, sání šlo nadzvednout nahoru asi o 2 cm, ale drží mi to plno kabelů, hadiček od LPG, fakt jsem nevěděl jak dál, na těch hadicích i kabelech jsou malý vůle, takže dozadu ani dopředu to sání posunout nešlo. Když si odmyslím zástavbu LPG, jak to sání dáváte pryč? Demontujete i rozpěrnou tyč nad motorem, nebo jaký na to máte postup? Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Vzadu je pant jak na dverich co mas doma, jen nalezato. Lehce sani nadzvednes a vysunes do boku. Bacha ze zadu sani je jeste cidlo, da se nahmatat a konektor odpojit . Lpg musi samo dolu. Citovat
Ducatista Odesláno 29. září 2015 Autor Odesláno 29. září 2015 vytiskl jsem si schema se SB, ty 2 zadni panty jsem odsrouboval taky, takze sani bylo uvolnene, ale abych ho dostal uplne pryc at se dostanu ke svickam, to jsem jaksi nezvladl Citovat
Mira2B7 Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 A teď si představ že to celé děláš v "tunelu" a poslepu. Pak víš jaké to je na 807. http://www.peugeot-club.com/topic/98836-vymena-svicek-v6/?hl=%2Bv%C3%BDm%C4%9Bna+%2Bsv%C3%AD%C4%8Dek Citovat
Ducatista Odesláno 29. září 2015 Autor Odesláno 29. září 2015 díky za odkaz, nakonec jsem se objednal v LPG servisu kde mi to montovali, budu koukat na mechoše ať příště vím, jak to udělat sám, cívky můžou umřít kdykoli, tak si to pak zopakuju Citovat
John Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Poprvé je to docela omrd.. ale pak už člověk ví co a jak a jde to o poznání líp.. Citovat
Ducatista Odesláno 30. září 2015 Autor Odesláno 30. září 2015 tak za hodinu bylo hotovo, za praci jsem zaplatil 400 Kč, takze to je slusna cena, priste uz to zvladnu sam. Jeste ze jsem nedemontoval ty LPG hadicky sam, musely se vycvaknout ty spony a vytahnout hadice a ne vysroubovat ty natrubky jak jsem si puvodne myslel, kdybych to udelal, tak bych ty natrubky utrhl a byla by to mnohem vetsi oprava. V servisu mi jeste poradili, ze pri dalsim rozebrani kazdopadne mam dat novy tesneni pod sani. Svicky sklepli kvuli LPG na hodnotu 0,8 mm a auto jezdi v pohode, akorat subjektivne nepocituju zadnou zmenu, rekl bych ze to jede stejne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.