Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

AHoj,

prosim je nejake reseni ,u dveri kdyz se dvere ridice a  spolujezdce snizily, tedy jakoby klesly. Vidim to ve zpetnem zrcatku i pri zavirani vidim ze chromove listy nepresne na sebe navazuji navic o sebe drou.

lze to nejak resit doladenim nebo se musi celkove dvere na pantech povolit? diky viz foto

Odesláno

to necitim , dvere jdou mega snadno zavrit z velmi male vzdalenosti a takrka jen svou kinetickou enregii se zavrou, proto je pri zavirani i brzdi aby to tolik netrisklo, kdo nevi zave normalen a je rana :/

Odesláno

Ahoj,

tak u mě lišty navazují ještě hůře než u Dejveda ale nemyslím si že by to mělo souvislost s usazením dveří. Spíš to bude špatné osazení samotných lišt. Nevím v jakém stavu to bylo když jsem auto kupoval. Jinak dveře jdou zavírat velmi lehko.  Myslíte, že má cenu to reklamovat? Auto mám ještě 3 roky v záruce. post-46513-0-83047300-1443521352_thumb.jpost-46513-0-54259600-1443521360_thumb.jpost-46513-0-12128900-1443521369_thumb.jpost-46513-0-29123000-1443521380_thumb.j

Odesláno

AHoj Ladislav78,

mno taky to mas solidne. Ja si osobne myslim ze poklesly dvere nez,, aby to bylo listama. Jeslti to mas v zaruce tak bych se urcite na to zeptal jak se to resi. Ja uz zarucni moznost nemam :(

Odesláno

Zeptám se na to v servisu až pojedu příští rok v dubnu na garanční prohlídku.  Pokud by poklesly celé dveře tak by to ale muselo být poznat i jinde a jak jsem se dnes díval tak nikde jinde nic nepozoruji. Nahoře lišty sedí výškově s lištama na zadních dveřích, dole u prahu jsou také vyrovnané. Ony ty lišty jsou pružně uchycené a možná že vlivem změn teplot "pracují". Až někde potkám zaparkovanou 508 tak se podívám jak to vypadá jiného auta.

Odesláno (upraveno)

Nikde sa nepytaj...

Tie listy sa len posunuli......otvor dvere zatlac a mas vybavene...aj mne sa to uz stalo....ak by ti klesli dvere na pantoch, tak aj fuga medzi prednymi a zdanymi dverami by bola nerovnomerna..a to nie je....

Pekny den

Upraveno uživatelem PeugeotHDi
Odesláno (upraveno)

pravda jsou to listy. diky.  spatna ma diagnostika :/

- porad to ale dava ranu ale to je asi tim tesnenim a jedine reseni je vymena ze ? nebo da se to nejak zmirni , myslim tim zabouchnuti dveri? diky

Nikde sa nepytaj...

Tie listy sa len posunuli......otvor dvere zatlac a mas vybavene...aj mne sa to uz stalo....ak by ti klesli dvere na pantoch, tak aj fuga medzi prednymi a zdanymi dverami by bola nerovnomerna..a to nie je....

Pekny den

Upraveno uživatelem Dejved

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...