jakubec Odesláno 18. září 2015 Odesláno 18. září 2015 Zdravím, potřeboval bych vyřešit problém s třetím brzdovým světlem, které mi po sešlápnutí brzdy vůbec nefunguje. Má někdo nějaký tip co by to mohlo být a jak to opravit? Citovat
petokat Odesláno 18. září 2015 Odesláno 18. září 2015 skusal si nejako zmerat ci tam mas napatie. a normalne brzdovky ti svietia Citovat
jakubec Odesláno 18. září 2015 Autor Odesláno 18. září 2015 popravdě ani nevím jak bych ho změřil.. auto mám cca týden tak se s ním snažím zkamarádit, jinak brzdovky ve světlech normálně fungují.. Citovat
petokat Odesláno 18. září 2015 Odesláno 18. září 2015 tak vitaj v klube. popravde som este ten problem neriesil,ale kedze mas SW tak predpokladam ze bude problem niekde v kabelazi,kadze ja mam sedan tak neviem ako to tam presne je.ale mala by tam byt nejaka kablova prechodka,snad sa niekto ozve kto ma ma SW Citovat
pdmb Odesláno 20. září 2015 Odesláno 20. září 2015 Sundat černý kryt od brzdového světla. Já tam měl uklepaný kontakt u odporu. Citovat
ridgeback Odesláno 22. prosinec 2017 Odesláno 22. prosinec 2017 čaves chalani,ako dám dole ten plastový kryt na treťom brzdovom? Odišli mi dve žiarovky a chcel by som ich vymeniť. Citovat
rodito Odesláno 22. prosinec 2017 Odesláno 22. prosinec 2017 u SW jsou ledky ne žárovky a kryt sundáš zatažením dolů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.