Juris407 Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Zdravím borci, můj peugeot 406 už dosloužil a koupil jsem si P407 sw 1.6 hdi rok 09, jenže po měsíci už řeším první problém a ten je spojen se startem. Sednu do auta zapnu klíček v zapalování, chci otočit a nastartovat a nic..po chvíli skočí hláška system defaulty, otočím zpět do nulové pozice a potom už vždy nastartuji. Dělá to asi 1x z 5 startů, kluci říkali, že by to mohl být špatný imobilizér nemá tady někdo s tímto zlušenost? Díky za rady Citovat
HonzaZ Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Pokud se netočí startér, tak bych hledal chybu v něm. Když to cvakne a startér se neroztočí tak by problém byl nejspíše ve spínači na startéru. Pokud přitom pohasnou kontrolky, tak je problém přímo ve startéru, takže buď oprava nebo výměna startéru. Citovat
Juris407 Odesláno 6. září 2015 Autor Odesláno 6. září 2015 Pro Laďu: Druhý klíč jsem dnes zkoušel a zatím to pokaždé bezproblému nastartuji,tak uvidíme Jinak Honzo ani to cvaknutí nejde tak slyšet, kontrolky nepohasnou vše svítí akorát se stratér neotočí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.