Pawel.m Odesláno 31. srpen 2015 Odesláno 31. srpen 2015 Ahoj, myslím, že něco není v pořádku s mojí 307sw 2.0HDi 79kw 110ps r.v2003. Když se rozjíždím, auto je hrozně líné, minimálně do 2500 otáčet se vleče jako kdybych měl za sebou plný vozejk. Pak nad dva a půl teprve sepne turbo a auto se rozjede, to samé dělá i na dvojku - až od trojky je to ok. Přijde mi že to turbo spíná (možná že to píšu špatně) moc pozdě. Do těch 2,5tis. otáček prostě jedu bez výkonu.... Našel by se někdo šikovný z okolí Prahy, Berouna atd. kdo 307 zná jak své boty, kdo by se mi na auto podíval projel a řekl mi že je to buď takto ok, nebo by mi s tím pomohl? Případně návrh? p.s.: mám před 2 rokama dělaný FAP off Předem moc díky kdyby se někdo ozval. Pavel Citovat
Bobsofer Odesláno 9. září 2015 Odesláno 9. září 2015 Zkus vyčistit váhu vzduchu ;-) u 1.4hdi to pomohlo Citovat
Rutu Odesláno 15. září 2015 Odesláno 15. září 2015 Ahojte , mam trošku podobný problém. Ide o to že keď auto stoji viacej ako 4 hodiny , tak po naštartovaný keď sa rozbieham , tak najprv to ide v poriadku ale tak cca po 2 sekundách klesne výkon auta ( akoby išlo skapať) a tak po cca 15 sekundách to ide už v poriadku. Alebo keď počkám s naštartovaním autom tak cca 4 minutý a až potom sa rozbieham , tak to tiež ide OK. Neviete náhodou, že v čom môže byt problém ? Moje auto je 307 1,4 benzín 16V , rok 2006. Ak sa nemýlim tak benzínový filter nemám. lebo hľadal som ho nad pravým predným kolesom ale nič som nenašiel . Ďakujem vopred za odpovede a za rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.