Přejít na obsah

Rutu

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

Vše od uživatele Rutu

  1. Rutu

    Prosim o nazov dielu

    Zdravím , viete mi povedať že čo je toto za diel a že či cez neho môže unikať olej alebo nie. Fotene zospodu auta. Ďakujem.
  2. Rutu

    Antipolution fault

    Zdravím , prosím vás viem mi niekto poradiť. Potrebujem zistiť aká bola originálna spodná lambda sonda v mojom aute. Vin číslo auta je : VF33CKFUC84449846 . Potreboval by som presný typ sondy. Ďakujem.
  3. Rutu

    Nefunkcne kurenie

    Chcel by som sa opytat na ten výplach systemu. o niecom podobnom som rozmyslal , ale chcem sa opýtat ako ste to spravili. po zohriati motora alebo este predtým ste odpojili spodnu hadicku na chladici alebo nejak inak ? pytam sa preto lebo mam obavy aby sa ten bordel nedostal vsade do celeho obehu , aj ked asi uz aj je .
  4. Rutu

    Nefunkcne kurenie

    Zdravim , mam presne tento isty problem aj ja. Pravdepodobne upchaty radiator. Lebo ked chytim hadice v motorovom priestore , tak hadica ktora ide dnu je tepla ale hadica ktora ide von je studena. Chcem sa opytat ako ste vypustali chladiacu kapalinu zo systemu ? ako to ide najrychlejsie a najjednoduchsie ? Dakujem.
  5. Rutu

    Antipolution fault

    A menil už niekto tieto sondy ? Mne vrchná vôbec nejde povoliť. Už som ohol aj dva vidlicové kľúče. Vie niekto ktorý typ sond by som mal objednať ? Pozeral som na stránkach a tam je viacej druhov.
  6. Rutu

    Antipolution fault

    Zdravím , mám podobný problém a to známa hláška antipolution fault , no u mňa to nemá žiaden vplyv na výkon a ani na spotrebu. Na neorgo dia mi vyhodilo dve chyby a to P0141 a P0138. Môže to byť spôsobené jednou z lamdb sond ? Mám najazdené okolo 160 000 km.
  7. Ahojte , potreboval by som poradiť , nevie náhodou zistiť nikto z vás že aký chladič pasuje do môjho auta , podla vin čísla : VF33CKFUC84449846 . Pri naplnení klimatizácie mi zistili v ňom dieru a opravu odhadli aj s výmenou na cca 200 eur. Len našli viacej typov a nevedia presne , že ktorý tam pasuje. Za každú radu som vopred vďačný.
  8. Rutu

    Kompatibilia rádia RD45 s P307

    Tak toto by veľmi zaujímalo aj mňa. Snáď sa nájde niekto kto stým ma skúsenosti. .
  9. Rutu

    Netáhne

    Ahojte , mam trošku podobný problém. Ide o to že keď auto stoji viacej ako 4 hodiny , tak po naštartovaný keď sa rozbieham , tak najprv to ide v poriadku ale tak cca po 2 sekundách klesne výkon auta ( akoby išlo skapať) a tak po cca 15 sekundách to ide už v poriadku. Alebo keď počkám s naštartovaním autom tak cca 4 minutý a až potom sa rozbieham , tak to tiež ide OK. Neviete náhodou, že v čom môže byt problém ? Moje auto je 307 1,4 benzín 16V , rok 2006. Ak sa nemýlim tak benzínový filter nemám. lebo hľadal som ho nad pravým predným kolesom ale nič som nenašiel . Ďakujem vopred za odpovede a za rady.
  10. Rutu

    Jezdit s prokluzem spojky?

    Takže dneska som sa konečne ktomu dostal a rozobral som s otcom spojku. Dostali sme sa k tomu ze zvnutra bola celá od oleja. A dosli sme ktomu ze bolo poškodené gufero ( tesnenie) na voditku. A tak sa tam dostával olej a asi pravdepodobne kvôli tomu presmykovala občas spojku. Spojkova lamela má momentálne hrúbku 6 mm a je spalena. A pritlacny tanier je trosku osuchany. Ale keďže máme rozobratu spojku, tak už som si objednal celú novú sadu. Istota je istota a ked to je raz rozobrate, tak prečo aj nie vymeniť komplet.
  11. Zdravím , chcel by som sa opýtať , že či má niekto skúsenosť s android rádiom v peugeot 307. A ak áno , tak že či funguje ovládanie pod volantom a palubný pc. A o aký typ rádia ide. Ďakujem za odpovede.
  12. Rutu

    Jezdit s prokluzem spojky?

    Presne tento istý problém mám aj ja. Ja mám najazdené 120 000 km. A robí to tiež len vtedy keď pridám rýchlo plyn , ale inak sa dá s autom jazdiť. A ani na diaľnici to nerobí žiaden problém pri 130km/h , len treba vedieť ako pridávať plyn. Aj ja sa chystám na výmenu až na jar.
×
×
  • Vytvořit...