saslik Odesláno 26. srpen 2015 Odesláno 26. srpen 2015 Zdravím neviete mi niekto poradiť Z coho je tento konektor našiel som ho dole pri FAPe ale ide zo zväzku V okolí turba mám peugeot 407 2.0 hdi 100kw 2005 Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
frenky Odesláno 26. srpen 2015 Odesláno 26. srpen 2015 Mozno konektor na ovládanie el.magnetického ventilu co ovláda turbo. Citovat
saslik Odesláno 26. srpen 2015 Autor Odesláno 26. srpen 2015 Mozno konektor na ovládanie el.magnetického ventilu co ovláda turbo.Myslíš ten hnedý pierburg alebo egr?Lebo egr ventil by som mal mať zaslepený( tak som to kupil) Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
Edison Odesláno 26. srpen 2015 Odesláno 26. srpen 2015 (upraveno) Mozno konektor na ovládanie el.magnetického ventilu co ovláda turbo. To neeee... Tahle strana by byla na ventilu od podtlaku. A kabel je hooodně krátký... Tohle je směrem ke spotřebiči. Konektor na ventilu podtlaku pro ovládání turba ne pevně přímo na ventilu. Upraveno 26. srpen 2015 uživatelem Edison Citovat
saslik Odesláno 26. srpen 2015 Autor Odesláno 26. srpen 2015 Ten kábel je dosť dlhý len ja som ho tam dal aby zase nepadol dole ku výfuku. .. Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
saslik Odesláno 26. srpen 2015 Autor Odesláno 26. srpen 2015 On ide zo zväzku ktorý je pri turbe... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
Edison Odesláno 26. srpen 2015 Odesláno 26. srpen 2015 (upraveno) Příspěvky spíše upravuj... To, z jakého svazku ještě tak moc neznamená. Ale to, že má na sobě kolíky (kovové, měděné, mosazné... vodivé...) značí, že na nich není napětí, tedy že jdou od spotřebiče - není na nich žádné napětí. Kurňa... koukám... teď si nejsem moc jistej, jak jsou na takových konektorech "obaly" a zámky... Napěťové prvky (piny) nejsou nějak vidět... Upraveno 26. srpen 2015 uživatelem Edison Citovat
saslik Odesláno 26. srpen 2015 Autor Odesláno 26. srpen 2015 Příspěvky spíše upravuj... To, z jakého svazku ještě tak moc neznamená. Ale to, že má na sobě kolíky (kovové, měděné, mosazné... vodivé...) značí, že na nich není napětí, tedy že jdou od spotřebiče - není na nich žádné napětí. Kurňa... koukám... teď si nejsem moc jistej, jak jsou na takových konektorech "obaly" a zámky...Mám odstavený FAP aj EGR podle diagnostiky Z peugeotu ale stáva sa mi že sa dostáva nafta do motorového oleja už som kvôli tomu musel meniť motor A keď sme S kamarátom rozobrali FAP zistil som ze ho nevysekali ale len tam spravili 3 diery S priemerom 2 cm, tak sme ho výsekali von A teraz čakal či sa mi bude zase dostávať nafta do oleja , A tak som rozmýšľal či ma ten konektor niečo S tým spoločné Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
Edison Odesláno 26. srpen 2015 Odesláno 26. srpen 2015 FAP neumím... neznám... Znám dvě verze EGR... A nejsem autař už vůbec... Já si hrál jen se svěma verzemi EGRu a kapku se hrabu v elektrice (obecně) na vozidlech... I zde je má činnost kapku v jiné oblasti, ale předpokládám, že jisté zásady platí všude... Tak z tohho vychází co jsem napsal. Ale jak jsi to psal, tak to odhaduji na jedno z čidel od FAPu. Ale že by to mělo jen dva piny... se mi nezdá... No.. někdo, kdo to zná... Omlouvám se tedy za OT... Citovat
saslik Odesláno 26. srpen 2015 Autor Odesláno 26. srpen 2015 Ok aj tak ďakujem Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
saslik Odesláno 27. srpen 2015 Autor Odesláno 27. srpen 2015 (upraveno) nejde mi zobrazit obrázek.... Už ti to ide??? Upraveno 27. srpen 2015 uživatelem saslik Citovat
autocross Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 Přišli jste na něco? Já ho tam mám taky na volňáska.. Citovat
saslik Odesláno 29. březen 2016 Autor Odesláno 29. březen 2016 Je to nejaký snimac teploty A že vraj netreba...... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
autocross Odesláno 31. březen 2016 Odesláno 31. březen 2016 Jo, vede to na něco, co se podobá lambda sondě. No nic, řešit to nebudu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.