Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím neviete mi niekto poradiť Z coho je tento konektor našiel som ho dole pri FAPe ale ide zo zväzku V okolí turba mám peugeot 407 2.0 hdi 100kw 20058a82da8c1f709a7b4b2a2d87fb6d8050.jpg

Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku

Odesláno

Mozno konektor na ovládanie el.magnetického ventilu co ovláda turbo.

Myslíš ten hnedý pierburg alebo egr?

Lebo egr ventil by som mal mať zaslepený( tak som to kupil)

Odesláno (upraveno)

Mozno konektor na ovládanie el.magnetického ventilu co ovláda turbo.

To neeee... Tahle strana by byla na ventilu od podtlaku. A kabel je hooodně krátký... Tohle je směrem ke spotřebiči. Konektor na ventilu podtlaku pro ovládání turba ne pevně přímo na ventilu.

Upraveno uživatelem Edison
Odesláno (upraveno)

Příspěvky spíše upravuj... To, z jakého svazku ještě tak moc neznamená. Ale to, že má na sobě kolíky (kovové, měděné, mosazné... vodivé...) značí, že na nich není napětí, tedy že jdou od spotřebiče - není na nich žádné napětí. Kurňa... koukám... teď si nejsem moc jistej, jak jsou na takových konektorech "obaly" a zámky... Napěťové prvky (piny) nejsou nějak vidět...

Upraveno uživatelem Edison
Odesláno

Příspěvky spíše upravuj... To, z jakého svazku ještě tak moc neznamená. Ale to, že má na sobě kolíky (kovové, měděné, mosazné... vodivé...) značí, že na nich není napětí, tedy že jdou od spotřebiče - není na nich žádné napětí. Kurňa... koukám... teď si nejsem moc jistej, jak jsou na takových konektorech "obaly" a zámky...

Mám odstavený FAP aj EGR podle diagnostiky Z peugeotu ale stáva sa mi že sa dostáva nafta do motorového oleja už som kvôli tomu musel meniť motor A keď sme S kamarátom rozobrali FAP zistil som ze ho nevysekali ale len tam spravili 3 diery S priemerom 2 cm, tak sme ho výsekali von A teraz čakal či sa mi bude zase dostávať nafta do oleja , A tak som rozmýšľal či ma ten konektor niečo S tým spoločné

Odesláno

FAP neumím... neznám... Znám dvě verze EGR... A nejsem autař už vůbec... Já si hrál jen se svěma verzemi EGRu a kapku se hrabu v elektrice (obecně) na vozidlech... I zde je má činnost kapku v jiné oblasti, ale předpokládám, že jisté zásady platí všude... Tak z tohho vychází co jsem napsal. Ale jak jsi to psal, tak to odhaduji na jedno z čidel od FAPu. Ale že by to mělo jen dva piny... se mi nezdá... No.. někdo, kdo to zná...

Omlouvám se tedy za OT...

• O 7 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...