Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem se coby eletrikář pustil do rádia. Empé trojky a cedidla ten krám hraje, ale v módu rádio ani ťuk. Tento příběh má několik konců. Zkrátím to. Za prvé, anténa je ok, rådio si ani nezašumí, jen ladí, i na dvoumetrovej drát. Tudíž vf obvod asi ko. Za druhé, větrák není v rádiu, ale vedle něj, chladí koncový zesilovač. Za třetí, nesnažte se vykuchat rádio jen těmi 4 dírkami zepředu. Min.v mém případě jsou kabely ke konektoru s napájením tak kråtké, že to kastlíkem nejde. Za čtvrté, optický kabel je nevyzpytatelný a ještě kratší, než kabel od napájení. Za páté, rádio překvapíte nejlépe tak, že ho vykucháte shora, tzn-gumová předložka pod budíky a pak už jen odklapnout plastovou krytku a trubky pod ní.

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

Tak tak, pristup horsi jak k penezum. Uz jsem ho mel venku trikrat. Nejhorsi je asi ten optickej kabl.

Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk

Odesláno

Kilometry drátů navíc tam mám taky, po dob(p)orné montáži autoalarmu se sledováním přes GPS. Musel jsem to vyhodit, ale kabeláž tam ještě nějaká zůstala.

Odesláno (upraveno)

Tak to já naštěstí tam nic navíc nemám a ty plasty šly vpohodě ven i dovnitř. Nevíte kluci, jestli pod stropnicí není náhodou předzesilovač? V service boxu jsem to nenašel. Ale rádio i když má nenaladěno, nešumí. A to by mělo. Aspoň vyhodím ten větrák a dám tam AMD Arctic Cooler, mám tady dva krásný chladiče na CPU AMD s ultratichým ventíkem, místa je tam dost. Pro inspiraci, krásně se tam vejde i cooler od Intelu pro P4 nebo LGA775. Mám jich pár v šuplíku, kdyby někdo chtěl. Ten origo je dost slyšet a nemá kuličková ložiska.

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

Ono, když hraje cedidlo, tak to není slyšet. Ale mě nehraje rádio, a nechce se mi cedidlo furt vyndavat. A když ho tam nechám, tak statická elektřina udělá to nejhorší co umí - zasere prachem čočku. Takže lepší dovnitřtilátor je nejlepší prevence. Rád si s tím pohraju. :)

Odesláno

Teď jsem Předsedo koukal do serviceboxu a vypadá to, že blbý su jå, ten čůrament tam asi bude. Hele, že ty máš mikrofiše v nějaké té hemisféře naskenovaný? :)

Odesláno (upraveno)

To je presne to, co me na ojetine stve, za pulroku vim kde co najdu. Ted mam rok a pul novy a nevim nic a do auta lezu jen dvermi na sedacku :)

Upraveno uživatelem Pe.Tr
  • O 7 měsíců později...
Odesláno

ten zesilovač není na sloupku ale na levém posledním okně je připojený konektor a když půjdeš po drátku tak k němu dojdeš,ale je to pakárna drátek vede pod bagem a zesil. je pod tapecem přišroubovanej! Zodiak prosím napiš jestli ti radio už maká a cos v něm opravil(vyměnil) mě totiž taky nechce naladit ani jednu stanici.

Odesláno

Panove, kdyby se nahodou nasla podobne nefunkcni RT3 VAN, tak bych asi odkoupil. Ale nesmi bejt primo mrtva. Chci vyzkouset upravu firmwaru.

Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...