Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar, tak jsem si poněkud nadělal do obuvi, nevešel jsem se do průjezdu, kde jsem se předtím vešel mockrát... Odnesl to pravý blatník, lehké poškrábání by nevadilo, ale bojím se, že tam popraskaly nějaké úchyty. Taky světlomet nesedí, jak by měl. Provizorně jsem to zalepil nějakým tmelem, ale budu to muset vyřešit. Takže: máte někdo zkušenost, jestli při podobném poškození je nutno měnit s blatníkem i celý spoiler, protože tam do sebe mají zapadat nějaké úchyty? Popřípadě i světlomet, který sice není odřený, ale mohly tam taky nějaké úchyty prasknout?

Mám v úmyslu to shánět na vrakovišti, o ceně zatím nemám představu, ale vůbec si nejsem jist, jak ty díly spolu souvisí...

Je to Break oldface r.v. 2004.

Díky moc za nápady.

Odesláno

co je spoiler??  blatník drží pod dveřmi, shora pod kapotou a je zacvaklý u blatníku do společného držáku (ten to většinou odnese)   chtělo by to opravdu aspoň fotku

Odesláno

Takže jsem to zkusil vyfotit, nevím, jestli z toho bude něco poznat...

Pug01.jpg

Pug02.jpg

Tam, kde jsem naplácal to lepidlo, tak tam jsou úchyty k té spodní části, o které jsem se domníval, že je to spoiler a ty úchyty právě nedrží. Světlomet není přidřený, ale předpokládal jsem, že má úchyty zleva shora i zleva zespoda a ty jsou taky porušené...

Díky za pomoc

Odesláno (upraveno)

v tom spoji je plastový držák je přišroubovaný ke kastli a do něj nacvakneš jak blatník tak nárazník....

kdyby jsi chtěl tak se mi levá strana válí doma. kupuje se to v páru... 

světlo drží ve 3 místech 2x zvrchu (u blatníkua a u masky), jednou zespodu 

post-17276-0-42153300-1439974180_thumb.j

Upraveno uživatelem wojtěch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...