Jup48 Odesláno 14. srpen 2015 Odesláno 14. srpen 2015 Zdravím a zároveň se i omlouvám za laický dotaz ... moje zákonitá je čerstvou vlastničkou citroena C2 1.1 benzín, což by prý měl být stejný motor jako v P 206, P 207 i C3. no a otázka zní: Po kolika ujetých km se na tomto motoru mění rozvody? děkuji za stručnou a pravdivou odpověď. Jup 48 Citovat
marecikRC Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 ja by som ozivil toto tema aj o otazku znacky a kvality suciastok. Cize sa pytam o skusenosti, alebo nazory o vyber kvalitnej znacky rozvodov ... Citovat
marecikRC Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 (upraveno) Zdravím a zároveň se i omlouvám za laický dotaz ... moje zákonitá je čerstvou vlastničkou citroena C2 1.1 benzín, což by prý měl být stejný motor jako v P 206, P 207 i C3. no a otázka zní: Po kolika ujetých km se na tomto motoru mění rozvody? děkuji za stručnou a pravdivou odpověď. Jup 48 Rozvody sa menia kazdych 5 rokov alebo kazdych najazdenych 120 tisic km, podla toho co nastane skor. Pre bezneho uzivatela je skor pravdepodobne ze nenajazdi za tych 5 rokov 120 tisic kilometrov. Interval 5 rokov je teda vseobecne prijatelny vzhladom na starnutie komponentov, predovsetkym gumovych remenov. Upraveno 16. srpen 2015 uživatelem marecikRC Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.