Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj přátelé... Jsme se dlouho neviděli... Jsem mentálně v Pze... tak co kdybychom...?? Na Qéčku se srazili a pak... na pivko, véču, nebo tak něco... co?

Navrhněte termín... Já aktuálně mohu téměř kdykoli...

Odesláno (upraveno)

Tak u mě restaurace, bar, výčep Labe. Zasávka busu Labe, nebo od Smíchova 3 min zastávka Družná. U Jirky... jak se to jmenuje... Snad poví Jirka... Jinak se s Jirkou domlouváme na 18. hodinu...

Upraveno uživatelem Edison
Odesláno (upraveno)

U mě zastávka Modřanská rokle a je to 20 minut od Edisona :-D a jestli mě chete vidět, přijdete sem :-D :-D A je to prý dobrý na vystřízlivění, taková procházka :-D

Upraveno uživatelem Krt€K
Odesláno (upraveno)

U mě je to jak píšu... Přímo u zastávky MHD Labe, ulice Lhotecká . Ještě ukecávám Jirku, aby sem napsal tu svou adresu... Tady nějak... Musím podotknout, že u Jirky bejvaj takový sympatický holky... U mě nevím... jsem tu byl po létech jednou v restu a... taky se na nás moc hezky smála, viď, Jirko... :-) Ale pak tu mám ještě ten vejčep a pivní bar...

Upraveno uživatelem Edison
Odesláno (upraveno)

Jojo, tady jsou sympaťandy ;-) Jinak je to kousek vedle, Rilská 6. A v Labáči se sice jedna smála, ale kdo zaručí, že tam bude dnes? U nás se smějou všechny ;-)

Odesláno

Jsem to jen vohadl... Dyžtak dej link s mapou, neasi... :-) Ať se kucí vyjádřej... Jestl půjdeš Ty procházkou sem, nebo já k Tobě.. Mě je to vážně celkem ****...

Odesláno (upraveno)

Takže přesná adresa pro Gronholmma... Rilská 6 :-D Hele, zatím jsem rád, že v tomhle umim psát a odesílat :-D Jinak je to na monitoru asi o dva cm nahoře od toho odkazu od tebe :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...