Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Zohriaty nestartuje

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravim,v jeden horuci den mi auto nechcelo nastartovat. Ani len neotocilo, len starter cvakol. Pockal som cca 15 minut, teplota vody klesla a nasledne na druhy treti pokus to nastartovalo ako keby sa nechumelilo. Baterka je vo vybornom stave. 

Netusim cim to mohlo byt. Na tvrdo to ide nastartovat vzdy, len cloveka to dost obtazuje si vystupit otvorit kaputu a srobovakom prepojit kontakty na startry :D

Ak s tym mate niekto skusenost prosim vas o radu. Dakujem

Upraveno uživatelem Mirdeld
Odesláno

Většina aut má ve spínací skříňce blokování proti opakovanému startu, musí se vždy před dalším startovním vypnout zapalování, aby pastorek nezapadl při běžícím motoru. 405ka, aspoň ta moje, má blokování přes snímač otáček. Pokud motor běží, můžu točit klíčkem jak chci, starter se nezapne. Nemá ten tvůj problém něco společného se snímačem u setrvačníku nebo s RJ?

Odesláno

Pokud ti při otočení klíčku jde napětí na spínač startéru může být problém i ve špatné kostře. Připoj si na kontakt žárovku a zkoušej jestli se rožne vždy nebo jen někdy. Může to dělat jen při zahřátí motoru.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Opálený kontakty ve spínací skříňce, měl jsem to na dvou 405, starter měl snahu jakoby cvaknout ale nestartovalo to.  Bud výměna spodku spínačky nebo dát pomocné relé ke starteru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...