Háček Odesláno 21. červenec 2015 Odesláno 21. červenec 2015 Zdarec ájťáci mám problém , dnes mi přišla starší Xperie Active (ST17i) po zapnutí wifi najde všechny sítě v dosahu ale nepřipojí se, zasekne se na ,,Načítání adresy ip" ale pokud nastavím statickou ip v tel, i v routeru podle MAC adresy tak to jede . zkoušel jsem to v praci nešlo, doma na mojí síti jen přes statickou IP , a bez Statické IP se nepřipojí ani na nezaheslovanou sít mojeho táty. na táty sít se připojím taky s tou statickou ale v praci ještě nevím, muže tam být změna např masky podsítě nebo dns serveru ? .. já jen že tátovi jsem sít nastavoval já podle mojeho routeru tak je mi jasný že to bude stejný. máte někdo podobnej problem nebo nějaký řešení ? předem díky Citovat
Háček Odesláno 24. červenec 2015 Autor Odesláno 24. červenec 2015 vyřešeno, byl propblem s upravenou ROM nahral jsem tam originalni 4.0.4 a jede to, teda ted už to zase nejede ale to je jinej problem .. total se to bricklo takže až budu mit čas hodim to do servisu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.