Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chtěl bych se zaptat zda jde zapnout prisvecovani mlhovkamy do zatačky, jestli jde naučit moje auto automaticky sklapet zrcatka po zamknuti a jestli nekdo nevite kde se da sehnat tento modul : 

Mam peugeot 206cc r.v.2003 VIN: VF32DNFUF42927429

Popř co lze u meho modelu nastavit v BSI ?

Díky Martin 

Odesláno (upraveno)

Tak to nevim kde jsi to vzal :) jinak uvazuji o koupi diagnostiky, ale potreboval bych vedet co si muzu u moji 206cc nastavit ... nikde jsem tu nenasel nejaky popis ( seznam ) funkci co umi řj. ... hlavne me zajimaji zrcatka, corner, automaticky rozsviceni svetel po startu, při odemknuti auta a ruzny takovyhle komfortni blbinky :)

Upraveno uživatelem kocmar60
Odesláno

Jj, ale ma to multiplexove rozvody co jsem se docetl. Tak by neco malo s tim jit mohlo ne ? Jinak pokud to nepujde tak se nezblaznim. Jinak neumis zjistit servisni historii prosim ?

Odesláno

Nic z tvého vymyšleného nelze na 206 přes diag zapnout... ;) 

Sklápěcí zrcátka jsou docela problém. Máš ovladačem sklápěcí? jestli ano, prodávám na to modul ;) 

A ta střecha a corner jedině od Reného (cybertronic) ;) 

Odesláno (upraveno)

Nic z tvého vymyšleného nelze na 206 přes diag zapnout... ;)

Sklápěcí zrcátka jsou docela problém. Máš ovladačem sklápěcí? jestli ano, prodávám na to modul ;)

A ta střecha a corner jedině od Reného (cybertronic) ;)

Mam el sklapeci mam edici RG modul za ? A budou se sklapet se zamknutim a odklapet s odemknunim ? S origi centralem ?

Upraveno uživatelem kocmar60

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...