Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

procetl jsem snad vsechna okolni temata tykajici se meho "problemu" a zaver je, ze z toho mam hlavu jak patraci balon, ale moc moudry z toho nejsem. pokud jsem vse spravne pochopil tak me vozidlo patrne ma pripravu na handsfree, protoze typ radia by zrejme odpovidal, nahore pod strechou jsem v tom plastu nalezl dva neosazene konektory - predpokladam pro zapojeni mikrofonů ? tzn. , ze by stacilo dokoupit originalni handsfree sadu, pripojit to, nasledne aktivovat hands free sadu v ridici jednotce a melo by vse fungovat, nicmene jak jsem se zde docetl tak ta originalni sada je docela za ranec :(

alternativni reseni by tedy zrejme mohl byt parrot  ? ale u nej si nejsem jisty ktery presne vybrat a jak a kam ho zapojit, protoze patrne na radiu nemam iso konektor, dokazete me z toho prosim nekdo vymotat ? :)

fotodokumentace v priloze

diky moc !

B.

post-10512-0-95269300-1436378476_thumb.j

post-10512-0-00950500-1436378494_thumb.j

post-10512-0-10599000-1436378510_thumb.j

post-10512-0-02754600-1436378523_thumb.j

post-10512-0-51539400-1436378534_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Ľahni pred spolujazdcove sedadlo a odstroj ten koberec pod kastlíkom, ak máš predprípravu na BT pod tým kastlíkom nájdeš jeden zabalený konektor na kábliku (môže byť vtlačený do toho molitanu). Niekde tu na fóre nájdeš aj vlákno s priloženými fotkami.

Upraveno uživatelem Judes
Odesláno

Tak jsem vlezl pod ten kastl u spolujezdce a kromě kabelu jsem tam našel i ten origo BT modul, viz příloha. Tzn. Že by mělo stačit koupit mikrofony, povolit to v řídící jednotce a je to, jest tak ?

post-10512-0-57807000-1436626868_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Keď to bolo v aute namontované tak predpokladám že to bude aj aktivované a mikrofón by mal byť v tom stropnom svetle v strede (označené na foto), ja nemám BT tak ani mikrofón.

post-23685-0-67939900-1436643633_thumb.j

Upraveno uživatelem Judes
Odesláno

no prave ze to aktivovane asi neni, nikde v menu palubniho pocitace neni volba pro "sparovani" s telefonem, proto mam zato, jak jsem se docetl v jinych vlaknech, ze tuto funkcionalitu je nejprve nutne pres diagnostiku v ridici jednotce "aktivovat", kdyz tam ten hardware je .... jinak pod ten strop jeste mrknu, ale domnival jsem se, ze ten cervene oznaceny otvor je tam z jineho duvodu nez mikrofon a mikrofony jsou prave ty zlute oznacene, viz priloha, tak asi nejsou .....

B.

post-10512-0-87219600-1436894781_thumb.j

• O 1 měsíc později...
Odesláno

BT modul overeny, vsechny kabely z nej vedouci jsou promereny, vse OK, ale BT autaku stale v telefonu nevidim :( ... nemuze to prosim nahodou souviset se stredovym displayem ? menil jsem ho predtim nez jsem se pustil do toho HandsFree.
Puvodni display byl v takovem stavu, ze jestli na nem byla zobrazena volba menu "telefon" nebylo jiz mozne rozpoznat, protoze na nem uz neslo rozpoznat nic :)

podle toho co jsem dopatral v jinych vlaknech nevim jestli:

- musim pres DIA v displayi nastavit ze ma presne "tento" typ "ridici jednotky" ?

- musim pres DIA v "ridici jednotce" nastavit ze ma presne "tento" typ displaye ?

- zadne nastaveni pres DIA mi nepomuze, protoze ke konkretni modelove rade vozu dle VIN se vyrabi konkretni typ displaye a jiny typ tam dat nelze ?

diky !

B.

Odesláno (upraveno)

Chyba ti tam mikrofon, konektor k nemu tam mas pripraveny, je nacvaknuty vedla toho cerveneho kruzku.

bluetooth modul mas, vsetko je ok a mas teda aj predpripravu. Pravdepodobne niekto pred tebou si myslel ze nacvakne BT modul a hotovo.

Je potrebne aby si isiel za niekym kto ma diagnostiku a povolil ti to cez diagnostiku pre peugeoty a mas to vybavene.

V diagnostike najde ten co s nou robi vsetko potrebne, zalezitost na 3 minuty :papa

Ked si doplnis casom mikrofon (vrakovisko, alebo kupa v peugeote), budes moct vsetko vyuzivat v plnej krase, takze ziadny problem :super

Upraveno uživatelem Marcel00

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...