bure Odesláno 8. červenec 2015 Odesláno 8. červenec 2015 Ahoj, procetl jsem snad vsechna okolni temata tykajici se meho "problemu" a zaver je, ze z toho mam hlavu jak patraci balon, ale moc moudry z toho nejsem. pokud jsem vse spravne pochopil tak me vozidlo patrne ma pripravu na handsfree, protoze typ radia by zrejme odpovidal, nahore pod strechou jsem v tom plastu nalezl dva neosazene konektory - predpokladam pro zapojeni mikrofonů ? tzn. , ze by stacilo dokoupit originalni handsfree sadu, pripojit to, nasledne aktivovat hands free sadu v ridici jednotce a melo by vse fungovat, nicmene jak jsem se zde docetl tak ta originalni sada je docela za ranec alternativni reseni by tedy zrejme mohl byt parrot ? ale u nej si nejsem jisty ktery presne vybrat a jak a kam ho zapojit, protoze patrne na radiu nemam iso konektor, dokazete me z toho prosim nekdo vymotat ? fotodokumentace v priloze diky moc ! B. Citovat
Judes Odesláno 8. červenec 2015 Odesláno 8. červenec 2015 (upraveno) Ľahni pred spolujazdcove sedadlo a odstroj ten koberec pod kastlíkom, ak máš predprípravu na BT pod tým kastlíkom nájdeš jeden zabalený konektor na kábliku (môže byť vtlačený do toho molitanu). Niekde tu na fóre nájdeš aj vlákno s priloženými fotkami. Upraveno 8. červenec 2015 uživatelem Judes Citovat
bure Odesláno 9. červenec 2015 Autor Odesláno 9. červenec 2015 aha, tzn. , že k tomuto kabelu se pripojuje ten parrot ? Citovat
Judes Odesláno 9. červenec 2015 Odesláno 9. červenec 2015 To neviem ale naisto sa tam pripája samotný origo BT modul. Citovat
bure Odesláno 11. červenec 2015 Autor Odesláno 11. červenec 2015 Tak jsem vlezl pod ten kastl u spolujezdce a kromě kabelu jsem tam našel i ten origo BT modul, viz příloha. Tzn. Že by mělo stačit koupit mikrofony, povolit to v řídící jednotce a je to, jest tak ? Citovat
Judes Odesláno 11. červenec 2015 Odesláno 11. červenec 2015 (upraveno) Keď to bolo v aute namontované tak predpokladám že to bude aj aktivované a mikrofón by mal byť v tom stropnom svetle v strede (označené na foto), ja nemám BT tak ani mikrofón. Upraveno 11. červenec 2015 uživatelem Judes Citovat
bure Odesláno 14. červenec 2015 Autor Odesláno 14. červenec 2015 no prave ze to aktivovane asi neni, nikde v menu palubniho pocitace neni volba pro "sparovani" s telefonem, proto mam zato, jak jsem se docetl v jinych vlaknech, ze tuto funkcionalitu je nejprve nutne pres diagnostiku v ridici jednotce "aktivovat", kdyz tam ten hardware je .... jinak pod ten strop jeste mrknu, ale domnival jsem se, ze ten cervene oznaceny otvor je tam z jineho duvodu nez mikrofon a mikrofony jsou prave ty zlute oznacene, viz priloha, tak asi nejsou ..... B. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 To zlute je k alarmu cidla, cervene oznaceno je misto pro mikrofon Citovat
bure Odesláno 25. srpen 2015 Autor Odesláno 25. srpen 2015 BT modul overeny, vsechny kabely z nej vedouci jsou promereny, vse OK, ale BT autaku stale v telefonu nevidim ... nemuze to prosim nahodou souviset se stredovym displayem ? menil jsem ho predtim nez jsem se pustil do toho HandsFree.Puvodni display byl v takovem stavu, ze jestli na nem byla zobrazena volba menu "telefon" nebylo jiz mozne rozpoznat, protoze na nem uz neslo rozpoznat nic podle toho co jsem dopatral v jinych vlaknech nevim jestli: - musim pres DIA v displayi nastavit ze ma presne "tento" typ "ridici jednotky" ? - musim pres DIA v "ridici jednotce" nastavit ze ma presne "tento" typ displaye ? - zadne nastaveni pres DIA mi nepomuze, protoze ke konkretni modelove rade vozu dle VIN se vyrabi konkretni typ displaye a jiny typ tam dat nelze ? diky ! B. Citovat
Marcel00 Odesláno 26. srpen 2015 Odesláno 26. srpen 2015 (upraveno) Chyba ti tam mikrofon, konektor k nemu tam mas pripraveny, je nacvaknuty vedla toho cerveneho kruzku. bluetooth modul mas, vsetko je ok a mas teda aj predpripravu. Pravdepodobne niekto pred tebou si myslel ze nacvakne BT modul a hotovo. Je potrebne aby si isiel za niekym kto ma diagnostiku a povolil ti to cez diagnostiku pre peugeoty a mas to vybavene. V diagnostike najde ten co s nou robi vsetko potrebne, zalezitost na 3 minuty Ked si doplnis casom mikrofon (vrakovisko, alebo kupa v peugeote), budes moct vsetko vyuzivat v plnej krase, takze ziadny problem Upraveno 26. srpen 2015 uživatelem Marcel00 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.