Pedrosak1 Odesláno 25. červen 2015 Odesláno 25. červen 2015 Ahoj, prosil bych o radu nebo alespoň o nápad co s tím. Z ničeho nic přestalo fungovat audio - nejde rádio a nepřehrává to CD (zajímavé je, že jde vložit a vyndat jde). Navíc ta část displeje, kde se ukazovaly info z audia (rádia&) jakoby zešedla - jako kdyby nebylo audio dostupný... díky za každej nápad jak to řešit, nebo co dát zkontrolovat... dík P. Citovat
HonzaZ Odesláno 25. červen 2015 Odesláno 25. červen 2015 Ahoj, zkontrolovat pojistky. Někdy býval problém u RD4 s knoflíkem hlasitosti - nešlo zapnout nebo vypnout. Nepíšeš, zda se jedná o rádio (RD4) anebo o navigaci (RT3,4,5) Citovat
serghej Odesláno 21. červenec 2015 Odesláno 21. červenec 2015 Ahojte aj ja by som Vás poprosil o radu ohľadom môjho rádia RD4. Nefunkčné sú niektoré tlačítka. Neviem si cez "menu" nastaviť čas a dátum a ďalšie funkcie. Keď stačím tlačidlo "menu" ani s jedným tlačítkom sa v ňom neviem pohybovať.Ovládanie rádia je však v poriadku. Skúšal som odpojiť baterku, poistky a zresetovať ho, no nepomohlo to. Citovat
Laďa Odesláno 21. červenec 2015 Odesláno 21. červenec 2015 Které tlačítka? Datum a čas měníš šipkami a tlačítkem OK. Citovat
serghej Odesláno 21. červenec 2015 Odesláno 21. červenec 2015 No práve na zmenu dátumu a času sa potrebujem dostať cez menu. Keď stačím tlačítko menu už nereaguje žiadne iné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.