Ivouš Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 čau prosím o radu, potřebuji nějakej prográmek na úpravu a změnu hlasu nevíte o nějakém? stačí nějaký jednoduchý a nejlépe v češtině. díky Citovat
punkac Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 jak ho jako chceš změnit? jako když se volá přes kapesník, nebo nějak zesměšnit, nebo zrychlit, zpomalit? Trošku se rozepiš Sony soundforge (za prachy) v engliš Linux multimedia studio (neboj je to i pod windows) prakticky totéž ale zadarmo a nekradeš a v češtině ale mořnosti editace jsou omezenější Citovat
Slayer Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 Audacity...free..... všeobecně na úpravu audio souborů. Nějaký z filtrů by ti mohl sedět. Citovat
Ivouš Odesláno 24. červen 2015 Autor Odesláno 24. červen 2015 na mužský,na ženský,zjemnit zhrubnout atd Citovat
punkac Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 (upraveno) vidíš jak jsem to popletl, audacity jsem myslel ten linux multimedia studio je spíše na míchání jednotlivých stop k sobě Ivouši, tyhle filtry byly v tom sony soundforge ale to je za peníze Upraveno 24. červen 2015 uživatelem punkac Citovat
Doctor Who Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 Na tohle byla dobrá stará zvukovka od Creative s čipem EMU10K. Měla tyhle různý úpravy přímo v ovladačích. Citovat
punkac Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 čoveče tuhle zvukovku mám v nějakým starým železe na chalupě to budu muset zkusit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.