tomik1987 Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Včera ako je spomínané v inom vlákne sa mi podarilo vyriešiť problém s saharou a klimatizáciou . postupoval som v celku normálne. 1. menil som chladič klímy atď . naplnil som chladivom systém 2. Vedel som že nezopína sahara. ale skúsil som auto napojiť na diagnostiku. všetko ok. načítané chyby motora pokus o spustenie ventilácie cez diagnostiku (pokus neúspešný) 3. Nasledovala oprava. = odpojil som baterku rozobral som všetko čo som potreboval aby som mal prístup .nasledovala oprava sahary. 4. Potreboval som ísť domov tak som išiel na aute bez zapojenej sahary. čiže všetko naspať poskladané okrem sahary. tá išla do kufru. 5. Prišiel som domov (dokončenie opravy sahary) 6. kompletné poskladanie. 7. pokus o diagnostiku auta ( diagnostika nenačítala auto) pokus neuspešný. nenačíta ani VIN pri pokuse o akýkoľvek test . počítač neodpovedal. Problém , diagnostika mi vôbec nenačíta auto . inak sa všetko správa normálne svetlá svietia smerovky blikajú (klíma chladí) zamkýna sa odomkyna sa proste všetko ide tak ako pred opravou až na tú klímu. ale nečíta diagnostika auto =( dnes som znova rozobral všetko vybral baterku. skontroloval som každú 1 poistku a to tak že som aj premeral aj do konektora ide elektrika . Neviem si dať rady =( Citovat
ferinko2 Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 (upraveno) Aká diagnostika? PSA-Interface-Checker-Install-4.2.9..exe Upraveno 9. červen 2015 uživatelem ferinko2 Citovat
tomik1987 Odesláno 9. červen 2015 Autor Odesláno 9. červen 2015 Lexia ale prišiel som na chybu že chyba nieje v aute ale včera večer resp. v noci som si spomenul ked som chcel diagnostikovať auto tak si začalo znova inštalovať ovladač na interface . zbehol som za kamarátom skúsil som zdiagnostikovať jeho diagnostikou a hop. diagnostikovalo. Citovat
tomik1987 Odesláno 10. červen 2015 Autor Odesláno 10. červen 2015 no tak na chybu som neprišiel =( teda zistil som že auto má všetk ok. chyba je na strane diagnostiky. po pripojení interfacu do usb ho normálne načíta zablika ledka a ostane svietiť , zapnem diagbox vyberiem auto dám PP Planet zadám DAM načítava PPplanet ale nespojí sa s autom. nenačíta VIN pri pokuse o test či už celkový alebo jednotlivých častí vypíše ,, počítač neodpovedal" zo začiatku som si myslel že som odpálil poistku. nakoľko som robil saharu a odpájal som baterku zapájal a tak. ale poistky všetky boli ok. tak som len tak námatkovo išiel za kamarátom čo má tiež Diagbox. a jeho diagnostikou som zdiagnostikoval celé auto bez problémov. tak som vedel že je problém na strane PC, resp. diagnostiky. posledne keď išiel kábel tak som sa pokúšal spustiť saharu cez diagnostiku (malá a veľká rýchlosť) . následne som saharu opravil . a chcel som znova zdiagnostikovať a pokúsiť sa spustiť saharu cez diagnostiku. ale vtedy nastal problém. Po pripojení do USB som si spomenul že začalo inštalovať ovladač (pravdepodobne som ho dal do iného usb ako obvikle a od vtedy nejde. skúsil som odinštalovať ovladač, znova nainštalovať , odinštalovať celý diagbox znova nainštalovať , nakoniec som skúsil formát celého pc. nainštalovanie OS . a znova nainštalovanie diagboxu. Stále ten istý problém. Pripojil som Interface aj na checer a to normálne našlo. neviem si dať rady =( vkuse nejaký problém. mohol nejako odísť interface? Citovat
ferinko2 Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Ak interfacechecker našiel interface aj verziu ovládača v ňom.chyba môže byť v konektoroch káblov.Ak má kamoš diag,postupne vymieňať káble - USB potom do OBD. V tej okrúhlej zásuvke to občas zblbne. Citovat
ferinko2 Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 (upraveno) Aká diagnostika? https://www.peugeot-club.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=79968 Prosím zmazať......ja to asi neviem Upraveno 4. září 2015 uživatelem ferinko2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.