Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, potřeboval bych poradit jak vyndat z 406 mlhovku. Je pěkně špinavá ze vnitř tak bych jí chtěl vyčistit ale vůbec nevim jak jí vyndat. Dneska sem pod tim ležel odšrouboval sem ten plast co je spojen s nadkolím, odklonil ho a rukou se na mlhu dostanu. Dole ten držák má stržený šroub, pěkně se tam hejbe ale nahoře jí ještě drží jeden šroub. Jak se k tomu dostat ? Sundal jsem masku ale ani tak jsem se tam nedostal. Je jiná cesta než sundat nárazník ? :myslim 

Odesláno

Mlhovka je přichycená za pružinu nebo dvě. Jsou z vrchní strany chycecné do nárazníku. Dá se to oddělat i ze spodu, zkus hmatem najít tu pružinu a poté ji můžeš něčím vypáčit. Rukou to asi nepůjde, jsou docela pevné.

Odesláno

Prohledal jsem fotky a nemůžu najít fotku, na které by to bylo vidět. Původně tam žádný šroub není, tak to možná bude trochu horší. Ještě bych se zkusil podívat nějákým zrcátkem.

Odesláno

Určitě jsem to demontoval a namontoval zpátky bez demontáže nárazníku. Nejdřív dva spodní šrouby a pak ten vrchní schovanej. Všechno odspodu, dva šrouby bez problémů a třetí vepředu vopruz.  Myslím, že jsem použíl zrcátko, hodně světla,  magnet pro vrácení zpátky a hodně trpělivosti. Ale už si nepamatuju, jak přesně jsem postupoval, přece jenom to je několik let - měl jsem kombika jeden z posledních modelů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...