Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám peugeot 508 a v nastaveniach mi nejde nastaviť datum a čas,pretože to nie je ani zosilnené,čiže sa tam ani nedostanem. Na displaji mám stale 1:00 a datum 2000 a stále mi bliká ten čas.Ako to mám nastavit? Musím dať cez Peugeot nastavit software alebo stačí ak si tam dám slovenčinu a tým sa to odblokuje a ja si to v pohode nastavím? Díky

Odesláno

Upresni trošku viac akú 508mu máš a čím je vybavená. Najmä infotainment. Takto zdialky by som typoval, že nemáš navigáciu ale máš nastavenú synchronizáciu času cez GPS. A akú slovenčinu máš na mysli?

Odesláno

Upresni trošku viac akú 508mu máš a čím je vybavená. Najmä infotainment. Takto zdialky by som typoval, že nemáš navigáciu ale máš nastavenú synchronizáciu času cez GPS. A akú slovenčinu máš na mysli?

Je to 2011 rok,1,6 E-HDi ,Automat 6-stupnový-Riadenie ako F1,bixenony-led predné svetlá.

Ale navigaciu tam mám,pri jazde mi normálne ukazuje momentálnu polohu auta,ale čas a datum stojí.

Ako je to s tou synchronizáciou?V blízkej dobe si tam chcem dať slovenčinu alebo češtinu,takže možno sa ten systém celý prerobí a bude dobre-neviem len si myslím.V peugeote mi povedali technici že do mojho auta čeština sa neda dať.Ale iné firmy si myslia opak.Úplne v pohode.Uvidím a dám vedieť.

Odesláno

Radio bez navi nemá sync GPS

@bruno ty máš v menu položku na nastavení času vyšedlou ?

Od PSA existuje čeština včetně hlasu , toto nikdo jiný nemá. Instalace do 508 je složitější , sám to nedáš. Existuje jiné řešení jak to tam dostat , ale nedělal bych to.

Odesláno

Radio bez navi nemá sync GPS

@bruno ty máš v menu položku na nastavení času vyšedlou ?

Od PSA existuje čeština včetně hlasu , toto nikdo jiný nemá. Instalace do 508 je složitější , sám to nedáš. Existuje jiné řešení jak to tam dostat , ale nedělal bych to.

ano mám to vyšedlé a tým pádom sa tam do toho nemôžem dostať aby som si nastavil čas.

Odesláno

Neviem či sa v tom  niekto navrtal diagnostikou,auto je dovezené z nemecka.Ale keby som na chvílu odpojil a zapojil bateriu,myslíš že by to naskočilo?

Foto nemôžem spraviť ,lebo auto nemám pri sebe.

• O 1 měsíc později...
  • O 7 měsíců později...
Odesláno

Zdravim mam peugeot 508 sw 2012, 82kw  Anglitstina je moja slaba stranka,potreboval by som dostat do menu Cesky jazyk,neviem si poriadne nastavit navigaciu,problem s anglitstinou,ako som uz spominal,Jedna ceska firma sa mi ponukla ze to urobi,ale 280euro za nahodenie cestiny sa mi zda trocha drahy spas,za 280euro sa clovek asi nauci anglicky,dakujem za kazdu radu.....

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nemas nahodou cislo na ten servis. Mam peugeot 508 2012, potreboval by som cestinu/slovencinu a nove mapy dakujem. Popripade ak niekto vie o niekom okolie BB

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...