Honza z Nera Odesláno 19. květen 2015 Odesláno 19. květen 2015 oddie: si myslím, že to má třeba pro potřeby např. této aplikace sportstracklive.com která zaznamenává profil tratě, rychlost atd.atd. Mobil poté potřebuje "dobrý" rozhled, jinak zaznamenává kraviny. Taky to teď mimochodem řeším . . . . ale nakonec budu telefon vozit v horní kapse baťohu. To krásně stačí a nemusím myslet na to, že mi to někdo šlohne. Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. květen 2015 Odesláno 20. květen 2015 No jezdit na kole se sluchatkama je stejne debilni jako muj pokus jezdit se sluchstkama na motorce. Na kole i na ceste pesmo mam mobil v batohu nebo v kapse a nikdy nezaznamenal kravuiny. na gps to chapu a na vse ostatni je to blbost...... asi tak..... Citovat
OK406 Odesláno 20. květen 2015 Autor Odesláno 20. květen 2015 Jak píše Honza z Nera, kluk má nějaký program + trasu a pod. Pohled na mobil v držáku. Citovat
Honza z Nera Odesláno 21. květen 2015 Odesláno 21. květen 2015 OK406: můžeš to prosím vyfotit z boku ? Zajímá mě jak to vypadá celé na kole. Mě to přijde strašně velký, ale rád bych to viděl "naživo". Díky Citovat
Veverka Odesláno 21. květen 2015 Odesláno 21. květen 2015 Snad si při tom mobilování nezapomene otevřít ty dveře, až bude odjíždět Citovat
OK406 Odesláno 21. květen 2015 Autor Odesláno 21. květen 2015 Honza z Nera, stačí Ti tyto fotky? Pokud ne, tak zítra nafotím. Citovat
OK406 Odesláno 22. květen 2015 Autor Odesláno 22. květen 2015 Jen bych podokl, že je tam ještě vycpávka, jelikož je mobil ,,tenký". Je to univerzální držák, proto je tak ,,silný". Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.