Přejít na obsah

FIIIP

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli FIIIP

  • Datum narození 27.3.1990

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 505
  • Rok výroby
    1983

Profilové informace

  • Město
    Břestek
  • Stát
    Česká republika

FIIIP's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Ahoj, objevil jsem pár pozůstalostí z 505tek a mám na prodej 2x čerpadla a 2x turba i s parohama na 2.3 SRD tedy turbodiesela. Taky mám na prodej tmavě modrý semiš sedáky...ceny jsou ve do 1000Kč ...nějak se domluvíme 775 11 33 32 pro fotky filipjachymek@centrum.cz
  2. S tím Benešem,že mu nadávám...jde o to jak se chová..rozepisovat to nebudu,stejně už 505 nejezdím. Jo a kastle už není aktuální,shinlá nebyla,jen tak sem tam rezavá,docela zachovalá,řekl bych,ale musel jsem se aut zbavit,málo místa a tak dál..
  3. FIIIP

    Alu kola pro P505

    Nabízím krásná alu kola na 505tku. Mám 15\" i 14\" prosím kontaktujte mě mailem. Pošlu vám fotky...
  4. FIIIP

    505 V6

    Ahoj,potřeboval bych radu. Dělala se 505 V6 s manuální převodovkou a nemáte někde www (zahraniční,v Čr snad na prodej není) stránky kde by byly nějaké na prodej,jednu jsem našel v Německu za 1800euro,pěknou,ale s novým tipem palubovky. Nejraději bych sehnal Se starou palubkou a v manuálu.
  5. Kopil jsem od něj elektrony,pěkné po repasu s obutím. Všechno v pohodě trochu slevil,jedna guma byla prázdná,říkal,že ušla časem,jak dlouho tam ležela:) . Tak ok,až po nafoukání jsem zjistil,že je proražená z vnitřní strany docela vysoko,jako od nože,pokud mu něco takového někdo udělal,protože ta kola asi jezdil,tak co to je za člověka. Potom tam měl tu kastli,jen kastli,interiér tam moc nebyl. Když jsme byli cca 15m od ní,stála do 10 000 a slíbyl k ní i převodovku,tak jsme se šli mrknout a naráz bylo,že je ťuklá na předek a že to a ono,převodovka,že už je zamluvená a cena pod 10 000 nejde. Ani sám neví co lhal a co ne:) Tak promiňte,nechtěl jsem se jeho charakteristikou někoho dotknout.
  6. Ahoj,jednu mám(kastli) Ale potřebuji shodit motor a asi i převodovku,nápravy,je to automat diesel. Předek má trochu zhinilí,ale něco by s tím šlo udělat. Dále je trochu poťukaná,jen sem tam. Znáš Beneše? Takoví starý hajzlík,šmelinář. Ten alespoň ze 2-3 krásné kousky,ABS podvozek,ale cena 10 000. Takže je to vůl. Za tu cenu máš auto. Kdyby jsi nesehnal,napiš mi na email(filipjachymek@centrum.cz)
  7. FIIIP

    Ktore su krajsie?? mam na vyber!

    No chrom tomu asi opravdu sedět nebude. Nejlepší jsou ty,co vypadají jako špice,lépe tvarované. No a není to pravda-že nepasují na ABS. Už jsem to na tom viděl. R15
  8. Zastřeli....zastřeli........zastřeli....za-kuck...střelit!!
  9. FIIIP

    Koupili byste si 505ku?

    Já jsem do 505tek zamilovaný. Jednu jsem koupil jako náhradu 305 no a další jsem dovezl na ND za 1000Kč,neber to. Jen dovoz byl trochu drahý. Ale zase ty ND. Je to 2.5diesel automat,tak pokud někdo sháníte automatickou převodovku,nebo díly z moderní palubky písněte. Toto auto za nic nevyměním a udržím si ho tak dlouho,jak to jen půjde. Takže ano,505 bych koupil.
×
×
  • Vytvořit...