Přejít na obsah

danny13

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli danny13

  • Datum narození 10. říjen

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Trenčín
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

danny13's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. Asi mas pravdu. Ten povodny vyberem, oprasim, povysavam a musi to stacit na bezny provoz.
  2. Ahoj, potrebujem niekde najst novy termoizolacny "obal" - teda tepelne izolacne odtienenie, ktore je ulozene na vrchu turba a pokracuje dole smerom k vyfuku od turba. Je to taky ten plateny obal zvonku, ktory je zvnutra obaleny tepelnou foliou. Zvonku vyzera ako stary koberec. Chcem tam po repase turba dat novy, len neviem nikde v eshope najst takyto tovar alebo pod akym nazvom to hladat.
  3. Ahoj, tak neni to uplne pre 206SW, ale je to pre P307, 1.4HDI 50kW (DV4TD) r. v. 01-05. Myslim si, ze ty hodnoty budu skoro rovnake. Tie 2.0L su 66kW a 81kW.
  4. Ahoj, nemate niekto tabulku utahovacích momentov pre uvedeny typ P. Hlavne by som potreboval pre motor. priestor a casti na motore, ale ak ma niekto aj podvozok budem rad. Silentbloky: kolko je ich v aute celkom? Chcem vymenit tie pod kapotou a viem len o jednom na pravej strane. Myslim ze druhy je nad prevodovkou (pod bateriou). Este nejake? Kolko je ich na podvozku (napravy)?
  5. nakoniec to bol motorček zadneho stierača a nie okno. Vodive pruzky su OK, aj vyhrievanie zadneho okna funguje. Premeral som to multimetrom a do motorceka prud isiel, takze chyba bola v motorceku.
  6. Ahoj, (P 206 SW, 2006, 1.4HDI) nezobrazuje sa mi vystrazna kontrolka nizkej hladiny vody v nadobke na vodu do ostrekovačov. Nikde na eshope nemozem najst samotny snimac hladiny. Nie je nahodou snimac predavany spolu aj s nadrzkou ako komplet? Dik
  7. Ja som sa sekol. Nehladal som snimac brzdovych svetiel, ale cuvacich. Prosim Vas kde je? Ziarovky su OK, poistka tiez. Nefunguje ani zadny stierac. Poistka je tiez OK. A obcas mi blbne central, niekedy zamkne/odomkne v pohode, niekedy nie. Meral som kapacitu baterie v kluci a je dobra. Mne to pride, ze celkovo elektrika v aute je zla.
  8. Ahoj. Obstaral som si P206 SW 1,4HDI, 55kW. Na zadnom nárazníku v strede musím vymeniť žiarovku hmlovky. Ale na stranách sú ešte dve krytky svetla, ale za nimi nie sú žiadne káble, proste nič. Akú funkciu majú tieto akože "svetlá" alebo imitácia svetiel? Máte niekto tabulky od poistných skriniek od tohto typu auta? A vedel by mi niekto odfotiť, kde je spínač brzdových svetiel? Ďakujem.
×
×
  • Vytvořit...