Přejít na obsah

Hrošák

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

O uživateli Hrošák

  • Datum narození 1. listopad

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2009

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Radvanice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Hrošák's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

3

Popularita

  1. Hrošák

    všetko RT4

    Jojo i cz
  2. Hrošák

    všetko RT4

    Jojo, ok
  3. Hrošák

    všetko RT4

    No, aktualizuje...
  4. Hrošák

    všetko RT4

    Dark jsem držel, baterku odpojil, tlačítka pod radiem držel... Rt5 má mít Bluetooth, ten já nemám. V Peugeotu to nějak nepřehrají? Edit... Dal jsem flashku s 8.31 a nabiha
  5. Hrošák

    všetko RT4

    Ahoj, chtěl jsem aktualizovat rt4 na 8.31 a po ztmavnutí obrazovky a vyjetí dvd s isem jsem jej vyjmul. Od té doby nejde nic,tmavá obrazovka.
  6. Ahoj. U 407 Rt4-předpokládám že ji mám jsem chtěl aktualizovat systém na 8.31. Vypálil jsem tedy iso na cd, vložil, zeptalo se na aktualizaci....Nad logem to psalo at vložím aktualizační cd,toto vyjelo a já ho tam strčil znovu. Radio ztmavlo, svítí jen díra u cd. Tlačítkem Dark lze restartovat,ale obrazovka tmavá. Po odpojení baterie žádná změna. Půjde zachránt, nebo je to na nové? Pokud někdo pomůže,rád odměním.
  7. Hrošák

    Výměna poloosy 407sw

    Agrafik děkuji, takže není třeba nic kupovat.
  8. Ahoj. Nenašel jsem pomocí lupy. U automatu 2.7hdi 2009 se bude měnit pravá poloosa. Prosim, musí se měnit nějaké gufero, dojde k úniku oleje z převodovky? Náplň se rovnou bude také měnit. Děkuji.
  9. Hrošák

    HrochMobil

    Jasan, dám.... Uvidíme ještě no...
  10. Hrošák

    HrochMobil

    Nebude, je to pak masakr. Neberu to tak že stalo 70,je jak nový. Ale uvidíme s těmi Osramy se to možná zlepší trochu.
  11. Hrošák

    HrochMobil

    Díky pane
  12. Hrošák

    HrochMobil

    Ahoj! Nikdy bych neřekl že půjdu do Peugeotu. Vlastně vůbec do aut..Až jednou ,po úrazu před 10 lety to jinak nešlo. Měl jsem Passat b5, potom E39... No a pak koukám do inzerce, v ruce 70tis.kč . 407sw 2.7hdi 2009, automat, Premium pack po první majitelce.Po stk,serviska,kupováno v čr,velmi slušný stav,myto jen ručně,originální výbava....Majitelka říkala že vozu vždy vše dali, ale chtěli větší. Interiér opravdu hezký, z venku pár vad na laku-ale spíš slouplý lak, nebo bublinka. I když jsem četl o motorech 2.7hdi od diskutujících na Facebooku mnoho negativ, řekl jsem že jej přesto zkusím....Z motocyklů jsem zvyklý se o věc starat na 10000%, třeba jeho smrt prodloužím. Po třech nedělích se mi podařilo nacpat na servis,olej ani jeden není přejetý, ale vše chci vyměnit. Takže co se dělá: Výměna oleje v motoru+filtr-pochopitelně dle servisky longlife na 30tis km, takže se leje Millers 5w30 longlife a nový interval bude 10-15tis. Výměna oleje v automatu, tuším nějaký Total dle specifikace se tam dá. Vzduchový filtr, kabinový s dezinfekcí prý paní dělali v létě. Mění se pravá poloosa. Maska se znakem lva nová, jelikož byla kousek ulomená, dále všechny stírací lišty Bosch, pak se mění v motorovém prostoru kryt jedné schránky vpravo, u které jsem zjistil prasklinu.Jelikož chyběla anténa,na aliexpressu jsem koupil opravdu malou a hezkou, za 55kč přišla i s různými šroubeními, opravdu super.Dále se mění držák nápojů, chybí vnitřní část. Koupil jsem jak žárovky H7 tak výbojky od Osramu, řada laser, tak jsem zvědav, předpokládám ani 407 neunikne přestavbě na bixenon u kluků ze Sviť Líp. S autem jsem moc spokojen,nikdy bych neřekl že toto auto je tak pohodlné a tak hezky jede, tankuji už 10 let u aut pouze Vervu a vždy VIF, v létě letní, v zimě zimní. Nikdy jsem ani nechtěl kombíka, ale po ochrnutí lidem dodávám veškeré náhradní díly a tak se hodí. Přikládám ještě videa z mých dojmů. Nový Hrochmobil Peugeot 407 po skoro 4tis km
×
×
  • Vytvořit...