Přejít na obsah

lumoravec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Vše od uživatele lumoravec

  1. Ahoj, ono totiž to radio, co jsem zakoupil tak má puze iso konektory a origo peugeot má jiný (myslím že se mu říká Fakra). Pokud to jde po Canbus sběrnici, tak předpokládám, že je to ten další konektor na autoradiu tohle je ta redukce: https://www.ahifi.cz/4carmedia-iso-konektor-ford-1.html?gclid=Cj0KCQjw_r3nBRDxARIsAJljleE6_sbnFoBEvwZrEeowW69eCVhPbM6UxxHdW1F3JY6V3mDcwsX12rcaAnm5EALw_wcB
  2. Ahoj, mam ještě dotaz. Radio mi dorazilo, zakoupil jsem ještě redukci z origo zapojení na iso konektory, ale nefungují mi zadní senzory.Je možné, že je to tím, že na redukci nejsou zapojeny všechny piny? Nevíte případně na jakých pinech jsou senzory a kam se zapojují do isa konektoru. Díky za nějaké info.
  3. super, tak tu kameru bych bral, kolik za ni? A kde se dá vyzvednout?
  4. Super díky, jaký máš typ té zadní kamery? Není možné, že už je zesilovač namontován od výrobce auta? Ještě by mě zajímalo, co původní displej. Zapojují se někam ty kabely, které do něj vedou?
  5. ahoj, super, taky o něčem podobním uvažuji. Jen by mě zajímalo, co všechno na víc je k tomu potřeba. Například nějaké redukce na kabely a tak.
  6. lumoravec

    Peugeot 5008

    A musi to byt origo diagnostika nebo obyc bezne dostupna z ciny?
  7. Ahoj, mam problem s origo autoradiem. Nejde mi jiny vstup nez tuner a nebo aux. Nekdy kdyz otocim klicek do prvni polohy, tak nabehne usb, ale po nastartovani opet jde jen tuner. Nechci koupit radio a pak zjistit, ze je problem jinde. Diky za info.
  8. Ahojte, nevíte někdo jak se dá vyměnit zámek bezpečnostního pásu u levé zadní sedačky?
×
×
  • Vytvořit...