Přejít na obsah

requo

Nováček
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli requo

  • Datum narození 1.5.1981

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha 6
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

requo's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. requo

    Connect Nav - Tomtom 3D

    @PetrZe: Úplně nezávisle jsem zkusil jim v pátek napsat, bohužel anglicky (to je děs, ani na ofiko franzouském webu nemají nikde angličtinu), odpověď mi žádná nedorazila, zatím, ale od soboty od rána z ničeho nic (a nic jsem v autě ani v mobilu nemenil) mi po bezdrátovém propojení s mobilem TMC naskakuje, což se rozhodně nedělo a mám možnost jí zvolit. V mypeugeot na webu mám pořád tu osekanou nabídku. Na ticket mi nikdo zatím nereagoval, tak uvidíme, jako náhoda mi to přijde divné... ale nic jsem ani nikde neplatil, tak netuším, co to je. Pro mě dobrý, ale je to takové nepředvídatelné. Až mi odpoví, nebo když zjistím, co a jak, dám vědět. @loque: já s tebou souhlasím, že waze je zadarmo a že to je prima a že by při té ceně měla být doprava zdarma i vestavěná. Proč je pro mě navigace TOMTOM lepší? Protože toho na dispelji vidím víc, než u waze, které tam pro mě zbytečně cpe velké okno. Zároveň se z volantu mnohem lépe ovládá vestavěná navigace, než navigace waze (iphone). Hlasové ovládání nepoužívám (asi budu muset začít). A taky mi vadí to zapojování kabelu, prostě to nedělám rád - tohle popravdě řečeno nechápu, umí se propojit BT, WIFI ale furt to potřebuje kabel na něco, bych brečel.
  2. requo

    Connect Nav - Tomtom 3D

    Jj, mám. Pro jistotu jsem auto odebral a znovu přidal. Stejný výběr (tzn. chybí sousta položek, jako u tebe). Asi to už mají nějak lépe ošéfované... Povzdech mimo: musím říct, že tomuhle fakt nerozumím, ani té logice - budiž, že to v ČR z nějakého důvodu nejde, ale že si to nemohu koupit a zaplatit, fakt nechápu. Co když auto prodám do ciziny, někomu? Ten člověk taky bude mít smůlu? Lehce si ještě pamatuji, že jsem v navigaci a palubním počítači zadával možná i bydliště, nebo nějakou lokalitu. Nemůže to být i tím? Asi ale divná úvaha.
  3. requo

    Connect Nav - Tomtom 3D

    Ahoj moc díky za obrázky. Orientuji se, bohužel u mě to vypadá jinak (bez překladu)... asi Rifter bude holt "jiný oddíl", budu pátrat dál, postup je mi jasný. Díky moc!
  4. requo

    Connect Nav - Tomtom 3D

    Ahoj pánové. O půl roku později a řeším stejný problém. U frantíků jsem se zaregistroval, přihlásil a jsem tu: https://mypeugeot-fr.peugeot.com/my-peugeot/Monespaceperso/ Konkrétně kde najdu eshop s možností objednat TomTom Live? Jediné, kam jsem se proklikal, je stránka: https://accessoires.peugeot.fr a tam to nemohu nikde nalézt. Díky za pomoc.
  5. requo

    Jaké řetězy na 215/60 R17

    Podívam se na Tebou doporučené a vyzkouším. Já jsem si právě úplně nedokázal představit, jak by mohli dosáhnout k brzdiči, ten je přeci dost daleko, ne? Kola jsem tam nechal spíše omylem, kupoval jsem skladový vůz (který byl v ČR), takže omezený výběr a nějak jsem velikost kol na zimu neřešil, moje chyba (mohl jsem vzít 16tky) - ale když už mám nové 17tky i zimní, tak to měnit nebudu. Mě ještě napadlo (nevím, jeslti to tak je), pokud výrobce nedoporučuje žádný konkrétní typ řetězů, nemůže při jejich použití s tím být problém při případné nehodě s pojišťovnou - že byly použity řetězy i když výrobce jejich použití nedoporučuje? V TP mám 17tky zapsané. Asi je to ale nesmysl. Benzín 1,2 ve vyšší výbavě. Je to trochu línější, ale na klidnou rodinnou jízdu to po ČR dostačuje. Do nafty se mi nechtělo, přeci jen, určité nezanedbatelné procento mám i krátkých cest. A v té výbavě to bylo trochu levnější.
  6. requo

    Jaké řetězy na 215/60 R17

    Ano, omlouvám se, překlep: správně má být 215/60 R17 (upraveno v úvodním příspěvku)
  7. Ahoj, od prosince 2018 jsme majitelem Peugeot Rifter, zimní kola jsou v rozměru 215/60 R17 (uvedené ve VTP jako povolená modifikace). Rád bych si pořídil sněhové řetězy, jen se objevil trochu problém s výběrem. Dle konfigurátoru u pewag a výběru tohoto typu pneu se objevil nápis "podle údajů výrobce není povoleno použití sněhových řetězů". Dle slov prodejce je možné na tyto kola nasadit řetězy K-Summit za cca 6.500 Kč bez DPH, případně textilní řetězy se zdůvodněním, že jiné by mohly poškodit kolo nebo brzdiče. Nemáte někdo zkušenosti s tímto rozměrem kola? Nebylo by možné přeci jen třeba Pewag servo Sport, které jsou přeci jen o polovinu levnější a mají menší "průměr" ok? Textilní řetezy se mi moc nechce, měl jsem jednou a posypaná a následně zledovatelá cesta z nich udělala hadr. A K-Summit funkčně asi ok, ale 8.000 na těch pár použití za rok (nežiju na horách ani Vysočině :) mi přijde možná přeci jen docela dost. Budu vděčný za všechny rady a tipy. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...