Přejít na obsah

Easton

Nováček
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Easton

  1. Čaute, Problém zatiaľ vyriešený (auto ide) po meraní, som zistil že do skrtiacej klapky nejde prúd. Zistil som že jak som zakladal stekre do riadiacej jednotky ohol som dva pin-y. Po oprave auto štartuje drží voľnobeh. Po cca 20km jazdy mi vyskočilo zas check engine, diagnostika ukázala chybovy kód PO300, chýba na 3. Valci, tak som vymenil sviečky medzi 2 a 3 valcom, diagnostika potom ukázala chybu na 2 valci. Tak som zhodnotil že asi bude chybná sviečka, vymenil som všetky 4 a auto zatiaľ ide a nevypisuje žiadne chyby.
  2. Nemá niekto schému motorovej jednotky? Alebo celkovo elektrickú schému na 206 1.1 HFX
  3. Debilný t9 Ano mám znameho, čo toto vybavenie má.
  4. Ja uz som fakt zúfalý. Vymenené tesnenie pod hlavou, zrepasovana hlava, dobre kompresné tlaky, kontrolovaná netesnosť saceho potrubia. Nastartujem auto pekne drží v rámci tolerancie otáčky, nechal som ho zohriať na voľnobehu až do zopnutia ventilátora. Po hodine idem naštartovať auto naštartuje vyskočia otáčky na sytici pomaly klesajú a niekde pri 1500 otáčkach auto skape. Aj predtým ako som ho nechal zohriať do zopnutia ventilátora, keď som tak jemne pridal plynom auto malo tendenciu zdochnut, kus viac som zosliapol a už išlo pekne, netrhalo Už fakt neviem. Toto ukázala diagnostika Ako zistím či je smrtiaca klapka dobrá či ona nerobí paseku?
  5. Ďakujem chlapci, zajtra zmeram a dám vedieť. Zasa zasiera MAP senzor keď ho vytiahnem tak je od oleja. Takže asi v sacom potrubí je olej.
  6. Čaute, chcem ešte preventívne zmerať kompresné tlaky vo valcoch neviete mi niekto povedať aké sú tlaky sú ešte prijateľné ? Hfx 1.1 motor
  7. No takže dnes som vyčistil, MAP senzor a na podiv motor ide dobre celkom. Urobil som základné nastavenie klapky skrtiacej a motor drží voľnobeh a už netrasia na 1500ot/min. Zajtra ešte skúsim sprejom na čistiace klapky ju vyčistiť a malo by to ísť dobre. Diagnostika ukázala chybu PO122.
  8. Všetky snímače, zo zadreneho motora som ako prvé prehodil na ten "nový" z noveho tam je len skrtiaca klapka
  9. Pred zadrenim tieto prejavy, čo mám ja neboli.
  10. No dobre fešáci, Opravil som nadpis a teraz k veci: Dnes som vybral sviečky všetky mokré smrdeli od benzínu. Vyčistil som ich založil motor pekne naštartoval. A zasa začal blbnut koliesko otáčky, pri 1500ot/min trhá motorom vytočím do 3000ot/min motor pekne pravidelne beží. Už mám hlavu v smútku Z toho. K diagnostike som sa ešte nedostal, zajtra som objednaný. Svieti žltá kontrolka motora. Nejaké rady?
  11. Zvýšil som návštevnosť tohto topicu
  12. Veľmi si mi pomohol tým peugeotom 2004. Vdaka
  13. Ja som kúpil auto so zadretym motorom od známeho, lacnejšia varianta ako opravovať motor bolo kúpiť nejaký jazdený. Áno menil som ho sam
  14. Dobrý deň, v Peugeot-e 206 1.1 HFX, som menil motor. Po naštartovaní všetko bežalo v poriadku, až kým som vyšiel z garáže začalo motorom cukať, trhať atd. Po potom zas auto išlo dobre, potom zas...pred kopcom trhalo, trhalo a zasa sa umúdrilo išlo pekne. Cele 3 dni sa autom potom jazdilo a všetko bez problémov auto fungovalo. V jeden večer idem štartovať auto skapiňa, nedrží voľnobeh. Tak som vymenil škrtiacu klapku pomohlo, auto drži volnobeh, ale jemne kolíšu otáčky. Ale s autom sa jazdiť dá. Ďalší problém je, že poviem priklad neviem presne číslo pri 2000 otačkach auto trhá, všetko pod a nad 2000ot./min auto pekne ide bez zavahania. Čím to môže byť? Občas mam pocit, že nepočujem čerpadlo v nádrži, ale to sa mi zdá že robi len vtedy ked priklad skape motor a idem ho opäť štartnuť, keď vyberiem klučik založim spať opať ho počuť. Sviečky sú nové NGK. Vymenil som aj modul s cievkami nemohlo to.
×
×
  • Vytvořit...