Přejít na obsah

MartinBeran

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

O uživateli MartinBeran

  • Datum narození 4.5.1990

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Chvaletice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

MartinBeran's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Žádné překvapení nečeká, taky jsem ho měnil. Jenom doporučuji vyměnit šroubky za klasické šestihranné, bude se ti tam pak lépe dostávat stranovým klíčem, než tam mít křížové u kterých bys mohl v budoucnu zničit hlavičku a pak bys je už nikdy nepovolil. Taky doporučuji sundat stěrače a plastové kryty pod oknem, bude se ti tam lépe dostávat z vrchu, já se tam zespodu nemohl pořádně dostat ani na heveru.
  2. Ahoj, mám problém s cukáním při zapojeném EGR ventilu. Motor cuká, když jedu ustálenou rychlostí a nebo když jedu pomalu do zatáčky. EGR ventil jsem vyměnil za nový a žádná změna, trubky co vedou do EGR mám vyčištěné. Nevíte co by s tím mohlo být, nebo co bych mohl vyzkoušet? Pokud EGR odpojím, tak auto jede normálně.
  3. Motor běží, jen to občas skočí do nouzového režimu.
  4. Po změření na diagnostice se mi objeví tyto chyby: P0069 - Podle mého názoru souvisí s chybou P2563 popsanou dále. P0406 - O té chybě vím, mám odpojený EGR, protože při připojeném auto cuká. P0495 - Nejspíše nejde pomalá rychlost na větráku klimatizace. P1351 - Ta by měla být dnes opravena, zjistil jsem že mi 3 žhavičky nežhaví. P2563 - Čidlo jsem asi před dvěma měsíci vyměnil a chyba se ukázala znovu. P2670 - A u toho opravdu nevím, podle mě je někde přerušený kabel ve svazku, nebo jsou někde zapečené kabely, nevíte někdo, co s tím? Pokud máte někdo jiné zkušenosti s těmito chybami a nebo víte, jak některé odstranit, budu moc vděčný.
  5. EGR ventil mám odpojený od července 2017, do nouzového režimu to začalo skákat až poslední měsíc. Diagnostika ukáže, že je EGR odpojený, ale ukáže i další chybu jako neznámý chybový kód, číslo kódu sem dám když tak navečer, až budu na autě pracovat.
  6. Ahoj, mám problém se svým P307SW 2.0HDi 100kW. Dokud zrychluju a zpomaluju, tak se nic neděje, ale jakmile jedu ustálenou rychlostí, skočí auto do nouzového režimu, má problém vyjet prudký kopec, turbo si ani neškytne. Pak za jízdy vypnu a zapnu klíček a zase všechno funguje jak má, dokud nejedu ustálenou rychlostí. Diagnostika ukazuje neznámý chybový kód. Mám odpojení EGR ventil, protože mi způsoboval kolísání otáček a ztrátu výkonu, ale ten je odpojený už skoro 2 roky a všechno až doteď fungovalo jak má. EGR budu do měsíce měnit, kvůli technické, takže bych rád při jeho výměně vyřešil a problém s nouzovým režimem. Zkoušel jsem měnit váhu vzduchu (bez změny) a čidlo tlaku sacího potrubí (s tím se zdálo, že to funguje, ale trvalo to tak 20km). Díky za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...