Přejít na obsah

Honza94

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli Honza94

  • Datum narození 14. březen

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 2008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Plzeň
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Honza94's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. Honza94

    První servis - v kolika km ?

    Větu jsem špatně formuloval povolený nájezd před první garanční prohlídkou prý máme 25 000km. Přitom v papírech máme uvedené pouze ztížené podmínky a to těch 15 000km. A auto hlásí servis při 16450km to bych se z toho ....
  2. Honza94

    První servis - v kolika km ?

    Tak dle prodejce, který to zjišťoval z VINka máme povolený nájezd do garančky rok nebo 25 000km. Na tohle číslo jsem nikde nenarazil, tak nechápu, jestli si ho vycucal z prstu nebo tak. Nicméně by to mělo být v pořádku. Díky všem za rady EDIT: špatně formulovaná věta
  3. Honza94

    První servis - v kolika km ?

    Takhle. Přímo já auto nepřebíral. Nicméně tuto informaci jsme s největší pravděpodobností dostali, jen se na to postupem času zapomnělo a potom jsme se řídili kontrolkou v autě. Což není chyba nikoho jiného než mě samotného. Nicméně otázka, pokud auto stále hlásí 100km do servisu a v tomto nájezdu se to stihne, co pak vyplní autorizovaný servis do sešitu údržby ? Jelikož se tam zaškrtávají buď normální, nebo ztížené podmínky.
  4. Honza94

    První servis - v kolika km ?

    Jelikož mám dokument, který má uvedené pouze ztíženn podmínky, tak hádám že se to týká i mého auta. A tím pádem jsem to přetáhl a bude průšvih. Může mi tedy někdo vysvětlit, k čemu je tam tedy ikona klíče, která má poukazovat na návštěvu servisu ? Když má nastavenou úplně jinou kilometráž. Akorát to mate a nedává to logiku.
  5. Honza94

    První servis - v kolika km ?

    Ano, to jsem četl. Nicméně to stále neodpovídá na můj dotaz. Jde mi o to, jestli je někde uvedený maximální nájezd před servisní prohlídkou. V papírech mám pouze nájezd při ztížených podmínkách, ale ne při normálních.
  6. Honza94

    První servis - v kolika km ?

    Díky za odpověď. Jen mě překvapilo, že v papírech nikde nemám uvedený ten nájezd za normálních podmínek. Mám tam uvedeno pouze za těch ztížených. Uvidíme zítra, schválně dám vědět.
  7. Honza94

    První servis - v kolika km ?

    Jak to myslíš, že o nic nejde ? Podle čeho se mám tedy řídit ? Podle ukazatele v autě nebo v papírech ? V papírech mám těch 15tis km a pokud se mám řídit dle tohoto, pak jsem to promeškal. Auto však stále ukazuje tu hodnotu do příštího servisu.
  8. Ahoj, zítra mě čeká první servis. Máme najeto cca 16450 km a kontrolka servisu ukazuje 100km do příštího servisu. V papírech k autu je uvedený pouze nájezd při ztížených provozních podmínkách a to 15 000km. Otázka zní, promeškal jsem tedy toto okno a přišel u auta o záruku ? Pokud ano, proč je čítač v autě nastavený na nesmyslnou hodnotu ? Budu rád za každou radu či zkušenost.
×
×
  • Vytvořit...