Přejít na obsah

Chadzi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

O uživateli Chadzi

  • Datum narození 1.11.1988

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Ostrava
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Chadzi's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Chadzi

    Peugeot 307 sw 1.6i elektronika?

    Dneska jsem auto potřeboval, tak jsem ráno teda jel...a slyšel jsem občasné cvakání z pojistkové skříně pod volantem. Může to být ono?
  2. Chadzi

    Peugeot 307 sw 1.6i elektronika?

    Servisák mi nakonec odjel na dovolenou, tak mu to hodím až 10...naštěstí teď moc auto nepotřebuju, ale když už bych musel...je bezpečné v tom jet? Přesněji, může se něco ještě více do*ebat? Dneska jsem něco málo přece jel a pocitově je to úplně v pohodě. Hasičák s sebou vozím.
  3. Chadzi

    407 coupé - nereaguje

    U mě tohle přesně dělal startér.
  4. Zdravím, opět a zase mám problém s moji 307. V sobotu auto odvezu na diagnostiku, ale i přes to se chci tady zeptat, jestli měl někdo podobý problém nebo netuší co to může být. Dneska po cestě ráno do práce najednou přestal jít otáčkoměr, zhasnul display palubního pc(rádia, atd.), rozsvítil se červený nápis stop a začala pípat signalizace(rádio hrálo dál), nešly ovládat okna, rychlost už budík taky neukazoval a veskeré prvky v autě které jsou podsvícené začaly problikávat. Toto dělalo asi pět minut a poté se vše hodilo do normálu. Za dalších pár minut to začalo zase nanovo. Reálně ale otáčky bly v pohodě a jízda byla úplně normální. Předpokládám, že je někde nějaký zkrat, ale jsem úplný laik, takže to je jen domněnka... Máte někdo podobnou zkušenost?
  5. Díky za užitečnou odpověď. Auto teď večer jelo už normálně, každopádně chybová hláška je tam pořád. Zítra budu vědět víc. Mimochodem, topicy s tímhle tématem jsem projel. Jen jsem chtěl popsat svůj problém s tím, jestli třeba na to nemohlo mít vliv to popojíždění v koloně a např. následné přehřátí "něčeho"...nevim, jsem úplný laik. Když člověk nemá čím odpovědět, tak není třeba odpovídat vůbec.
  6. Zdravím, chci se jen zeptat - lze nějak u orig. rádia nastavit basy, výšky, atd? U předešlého auta to šlo, ale tady u Peugeota to nikde nemůžu najít. Díky
  7. Chadzi

    P307 SW pravé zadní světlo

    Takže...byl cvaknutý drát někde mezi plechama. Nechápu jak se to stalo...prý jak plechy vibrovaly, tak to cvakly.
  8. Zdravíčko, už delší dobu mám problém s ranním startováním...když bylo venku okolo 5 stupňů a níž, tak auto startovalo strašně lenivě, jakoby byla skoro vybitá baterka. Dneska ráno už nenastartovalo vůbec. Při otočení klíčem jde slyšet jen cvaknutí a pak nic. Baterka je v pořádku, je asi měsíc stará(dal jsem ji i na nabíječku a je nabitá). Když auto potlačím, tak hned chytne. Bude to starterem?
  9. Chadzi

    P307 SW pravé zadní světlo

    Dneska jsem zjistil, že nejdou ani právé zadní mlhovky. Takže nejde klasické světlo a mlhovky. Nenapadá nikoho nic? Neví někdo, která by to mohla být pojistka? Sice vypadají v pohodě na pohled, ale kdo ví... Nechce se mi kvůli světla do servisu. :/
  10. Chadzi

    P307 SW pravé zadní světlo

    Tak, světlo zpátečky jede, nevím proč nejelo. Klasické pravé zadní nesvítí pořád. Žárovky jsou v pohodě. Konektroy taky vypadají v pohodě a pojistky jsou taky ok. Tak už nevím...Brzdy, blinkr, vše ostatní na stejném panelu prostě jede...
  11. Zdravím, můžu se zeptat, která to byla pojistka? V manuálu to nemůžu najít.
  12. Chadzi

    P307 SW pravé zadní světlo

    307 sw 1.6i 2008 rok
×
×
  • Vytvořit...