Přejít na obsah

roman7006

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

Vše od uživatele roman7006

  1. Zdravím všetkých peugeoťákov. Mám malý problém s nábojom predného kolesa.Ide o Peugeot 309. Nebudem tu rozvádzať teraz všetko do detailov. Chcem sa len opýtať, či nemá niekto z Vás technický výkres alebo aspoň obrázok zloženia tohto náboja. Jedná sa mi o veľkosť ložiska. Za akýkoľvek príspevok vopred vďaka.
  2. Nazdar levíčkari. Mám problém s otáčkami. Mám peugeot 306, 1,9 TD 66kW r,v.98. Pokiaľ nie je zohriaty motor je s otáčkami všetko v poriadku, ale pokiaľ sa zohreje na prevádzkovú teplotu tak mu musím pridať aspoň na 3000, inak mi nechcú klesnúť otáčky na normál. Neviete niekto poradiť?
  3. roman7006

    Dobíjanie

    Momentálne som v robote, ale poobede sa na to hneď pozriem. Zatiaľ díky moc....
  4. roman7006

    Dobíjanie

    Ale kde by mal byť ten regulátor umiestnený?????
  5. roman7006

    Dobíjanie

    Aby som nezabudol..... Keď mám zapnutý kľúč tak mi nesignalizuje ani kontrolka dobíjania. Žiarovka je OK.
  6. Keďže som tu už veľakrát našiel pomoc, obraciam sa znovu na všetkých s prosbou. Prestalo mi fungovať dobíjanie. Auto funguje len z baterky. Zaujímalo by ma či má alternátor nejakú poistku a kde by som našiel reglér. Peugeot 205, 1,9 GTi. Vďaka všetkým čo sa ozvú.
  7. roman7006

    servo

    Najlepšie by bolo keby to bolo na obrázku rozkreslené kde to robí problémy.Len neviem ako sem dostať obrázok.
  8. roman7006

    servo

    Zdravím levíčkári. Znovu sa na Vás obraciam s prosbou. Moja 309 začala mať zas trochu prolémy. Ozýva sa mi v okolí serva nepríjemné búchanie pri nerovnej ceste. Vôľa v riadení nie je, guľové čapy sú vymenené a tyče riadenia sú obidve v poriadku. Môže to byť priamo v serve? A ak áno, tak či sa to dá nejako odstrániť, alebo treba vymeniť celé servo? Ide o 309 1,9 GTi. Nemohol som nikde zohnať aspoň nejaký technický výkres alebo obrázok ako je to servo zmontované.
  9. roman7006

    RE hluché čerpadlo

    A vie mi niekto poradiť asi v akom mieste ich mám hľadať?
  10. Takže aby som to všetko zosumarizoval. Poobede auto ešte jazdilo a večer už nešlo vôbec naštartovať. V ten deň viackrát chytilo až na druhý-krát čo uňho nebývalo zvykom. A večer už vôbec nič. ( Asi po 4 h prestávke ). Sviečky sú ako z príručky, iskru dávajú. Vymenil som aj palivový filter a nič.ˇBenzínové čerpadlo vôbec nenabieha. Keď ho pripojím priamo na 12V tak funguje. Ide o auto 309 1,9GTi 77kW, automatická prevodovka. Je tam vstrekovanie Jetronic, takže chybové hlásenia sa tu vyblikať nedajú. Vie mi niekto poradiť čo treba pozrieť ďalej? Poistky vľavo pod volantom sú všetky OK. Neviem či sú niekde ešte nejaké iné.
  11. roman7006

    Vyblikanie závady

    Inak čerpadlo som skúšal aj pri odpojenom palivovom filtry a tiež nič.
  12. roman7006

    Vyblikanie závady

    Benzín tam je. Čerpadlo ale nepočuť. Keď dám kľúč do 2 polohy tak nenamerám na kontaktoch čerpadla žiadne napätie. Palivový filter som vyčistil a sviečky som mal tiež vonku. Vyzerajú ako z príručky. Nie sú tam niekde ešte poistky okrem poistkovej skrinky?
  13. roman7006

    Vyblikanie závady

    Takže nula bodov, lebo je tam Jetronic. Takže len zisťovať podľa schémy. U tohto typu sa závady vyblikať nedajú, nie?
  14. roman7006

    Vyblikanie závady

    Robí to len to že motor točí ale nenaskočí. Nejde tam vôbec benzín.
  15. roman7006

    Vyblikanie závady

    Diky moc. Ešte by som sa chcel opýtať či je možné žeby to všetko robil zanesený palivový filter? Nejde mi stále do hlavy to posledné tankovanie. Všetci čo tam boli majú problémy s autom !!! Väčšinou sú to zanesené sviečky ale ja ich mám OK.
  16. roman7006

    Vyblikanie závady

    Tak je o na 100% motronic 1.3. Kde by mal byť ten konektor?
  17. roman7006

    Vyblikanie závady

    Pokiaľ by to tam bolo tak kde? Pokiaľ nie, tak si môžem pískať
  18. roman7006

    Vyblikanie závady

    Asi som nepozeral kam som mal Kde vlastne je presne ten konektor na diagnostiku? Ano ide o 309, 1,9 GTi
  19. Viem že je možné vyblikať poruchu na aute pokiaľ je tam dvojpinový konektor. Dá sa to aj keď je tam troj ?
  20. roman7006

    benzínové čerpadlo

    Diky moc chlapi. Niečo z toho mi dúfam pomôže.
  21. roman7006

    benzínové čerpadlo

    Poistky sú OK. Len neviem či na tých kábloch má byť napätie keď je kľúč v 2. polohe?
  22. Čaute peugeoťáci ! Neviete mi niekto poradiť? Po kratšej jazde som odstavil auto a nejde už vôbec naštartovať. Tankoval som v ten deň na pofidérnej pumpe ale myslím že s tým by to súvisieť nemalo. Iskra je v poriadku a stopercentne je to benzín. Nejde mi benzínové čerpadlo. Ide o Peugeot 309 - 1,9 GTi. Na čerpado idú dva dráty: modrý a žltozelený. Keď otočím kľúčom do druhej polohy tak by som mal na týchto drátoch zmerať napätie, nie? A je to hluché. Neviete niekto poradiť čo s tým? Malo by tam byť niekde relé palivového čerpadla no nemám potuchy kde ho nájdem. Za každú cennú radu vopred dakujem.
  23. roman7006

    Vypadávanie motora 309

    Ako to mám namerať keď za minútu to už zas funguje???
  24. roman7006

    Vypadávanie motora 309

    Je to vstrekovanie. Ako si to myslel s tým vyblikaním? Palivo to nebude určite. Skôr si myslím že keď tak ten rozdeľovač. Baterku som skontroloval. Zaujímalo by ma to vyblikanie ledkou.
×
×
  • Vytvořit...