Přejít na obsah

Marceloh

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli Marceloh

  • Datum narození 20.8.1978

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 301
  • Rok výroby
    2018

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Martin
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Marceloh's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. Marceloh

    Peugeot 301

    Máš pravdu, tie predne repro nestoja za nič. Vymenil som ich za PIONEER a je to poznať. Netreba s tým váhať. Výmena je jednoduchá akurát si treba kúpiť redukcie na reproduktory pre PEUGEOT CITROEN. Zadne idem meniť len teraz& a budú to ALPINE. Prajem veľa radosti z nových reproduktorov.
  2. Zdravím, chcel by som sa opýtať či už niekto riešil problém pri výmene reproduktora na strane spolujazdca. Je tam malá krytka s nápisom AIRBAG. Vie niekto ako ju dať von bez toho aby som poškodil ju a aj kryt repro. Kryt pred vodičom šiel jedna báseň. Repro som menil za PIONEER koaxiálne. Originál repro nestoja za nič. Za radu ďakujem.
  3. Marceloh

    Reproduktory P301

    V podstate vytlmenie dverí je dobrá vec ale reproduktory sú v aute umiestnené v zadnom plate za sedadlami. Neviem či tam vojdu Štandardné repro lebo je tam tyč pružiny kufra. Originál sú len také nízke. A hrajú ako detská hračka. Predné sú zase v palubnej doske. Chcel by som v podstate vedieť, akým spôsobom sa do zadu dajú dať reproduktory s normálnou hlbkou. Ďakujem za odpoveď a podnety. Repro mám v P 301 so 7´´ displayom a myslím, že hrá primerane.
  4. Chcel by som poradiť aké reproduktory miesto pôvodných, lebo tie originál za veľa nestoja. Chcel by som vymeniť predné aj zadné. A za rozumnú cenu. A chcem sa opýtať, či je výmena a montáž veľký problém. Za radu ďakujem. Mám Peugeot 301 r.v. 2018
  5. Marceloh

    Kryt pod motor

    To Pepo. A o aku zvolávačku sa jedná, lebo mňa zatiaľ neoslovil nik a mám auto ten istý ročník ako ty. Keď sa dozvieš viac daj vedieť. A s tým ovládaním okien je to asi o zvyku. Ja som mal predtým C4 Picasso a tiež ešte hľadám ovládanie na dverách. A s odkladacími priestormi je to tiež na hrane. Ale chcel som nové auto za malý peniaz, tak ho mám. Máš tam aj display, lebo ja mám a využívam ho dosť s google maps na navigáciu. Ja mám ovládanie zvuku otočným čudlikom pri displayi a celkom mi to vyhovuje. Zatiaľ som si nezvykol na páčky pod volantom, skoro ich nepoužívam okrem tempomatu. Tak potom sa ozvi ako si dopadol v servise.
  6. Marceloh

    Kryt pod motor

    To Pepo: Tak to si ma s tým krytom nepotešil. Uvidim ci si nenasetrim na ten plechový. Ale dík za odpoved. A ako si spokojný s autom. Ja mám tiež 1,6 vti a som max spokojný.
  7. Marceloh

    Kryt pod motor

    Chcem sa ešte spýtať pepa na ten kryt lebo ja som ho vrátil a asi bol na 301 do r. 2017, lebo tam totálne nepasoval. Kde si kupoval kryt ty a akými skrutkami si ho upevňoval. Vidím, že tebe pasuje parádne.
  8. Marceloh

    Kryt pod motor

    Ak mas namontovaný ten kryt tak skus poslat foto ako to vyzerá zo spodu
  9. Marceloh

    Kryt pod motor

    Zdravim vsetkých ja som si kupil takýto plastový kryt za 31 eur aj s poštovným. Ale totálne nepasovala ani jedna diera. Mám 301 r. 2018 1,6 vti. Asi to bude úplne DYI. A ten kryt sa dotýka zvodu výfukového potrubia čo asi tiež nieje OK. Tak som ho vrátil Ten plechový asi bude presnejšie vyrobený.
×
×
  • Vytvořit...