Přejít na obsah

Shakar83

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

O uživateli Shakar83

  • Datum narození 22.8.1983

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2010

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Plzeň
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Shakar83's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Shakar83

    Antipollution faulty

    Tak 1.2 Tsi 63kW/ 2013. Problémy známé a snad vychytané. Uvidíme. Pažouta je mi líto, ale na novou 1.2 nemám, tak holt škoda.
  2. Shakar83

    Antipollution faulty

    Auto stále v řešení. Vyčištění motoru od karbonu, výměna vodítek, srovnání hlavy a nic. Možná další příčina je přísávání vzduchu a z toho rozdíl tlaku ve válcích (což by mohlo, když při odpojení čidla sání je vše jakž takž ok). Mně už je to jedno, dostanu se slevou jiný auto nebo nějaký peníze a zaregistruju se na fóru simply clever.
  3. Shakar83

    Antipollution faulty

    Tak před čtrnácti dny jsem si auto vyzvedl, závada na časování ventilů. Příčina neznámá, pět či šest možností á5000Kč a víc za materiál a pokus. Budu vracet. Teď jezdím s vytaženým čidlem, závadu hlásí furt, ale aspoň nevypíná válec, za studena to klepe, na volnoběh musím dávat plyn, jinak by se motor udusil... Ale jinak to jede:)
  4. Shakar83

    Antipollution faulty

    Auto je ojetina, rok 2010. Koupeno v listopadu. Nejcennější je pro mě čas, tudíž to mám zařízeno tak, že téměř nemusím jezdit, pže čas v autě je ztracený čas, za rok najedu tak do 2000. Bez něj je to někdy míň pohodlný, ale v pohodě to jde. Mám ho pro zvýšení pohodlí, něco jako myčku nádobí. Mechanický to není, téměř vše, co jsi vypsal, už vyzkoušeli a většinu přendali z válce na válec. Ta samá závada, v +- těch samých intervalech, v zimě delších, než v létě. Voda necirkuluje, topení netopí ani nefouká, tak uvidíme. Teď chyběl jeden kabel k termostatu. Víc za týden.
  5. Shakar83

    Antipollution faulty

    Právní cestou? Tady jsme v ČR, něco takovýho mi ani nepřišlo na mysl. A vůbec ani nevím, jak a čeho bych tím měl dosáhnout. Buď mi auto opraví, nebo ho vrátím. Takový jsou momentálně možnosti. Poslední info je, že je to chlazením. Termostat, co tam je od května, kterej jsem platil, je kaput, spečený trubky, řj vypínáním válce chrání motor. Takže to, že auto netopí s tím bude mít souvislost, doteď to nikdo neřešil. Teď zjistit co, pumpa, čidlo atd...
  6. Shakar83

    Antipollution faulty

    Jinak mně v prvním servisu tvrdili, že to může dělat i klima. Takže prostě super výrobek, když nikdo ani není schopen zjistit důvod závady... Budu dále informovat. Koukám už po Chevy Cruze 1.8, takže pak založím vlákno na jiným fóru
  7. Shakar83

    Antipollution faulty

    Já budu volat v pondělí po 4 týdnech, co jsem ho dal do dalšího servisu, naděje umírá poslední... I když tito jezdí rallye s peugeotem, tak uvidíme. Když to neklapne, auto je v záruce, tak ho vrátím. 28. mi končí ručení, budu ho mít rok, najeto asi 800, servisy najely asi 1500... Od června jsem ho kromě dvou týdnů neviděl . Nechápu, že prostě někde poznat, z jakýho důvodu řj vypíná válec.
  8. Shakar83

    Antipollution faulty

    No právě, kde kdo. V řídících jednotkách se nehrabe každej. Ale už mám dva lidi, snad jeden klapne a konečně bude klid.
  9. Shakar83

    Antipollution faulty

    Takže nakonec mi to vrátí, s tím, že je to řídící jednotka, kterou opravit neumí. Tzn převoz jinam, pak se uvidí, přinejhorším ho vrátím.
  10. Shakar83

    Antipollution faulty

    Po 14 dnech zjištěno, ve Šťáhlavech, že alternátor to není. Prý. Nicméně auto odvezeno jinam, kde tvrdí, že alternátor to je. Po měsíci mám zprávy, že vyměnili čtyřikrát alternátor, nicméně závada trvá, stejně jako servis na tom, že to řeší správně. Další info bude v pondělí. Už jsem tři měsíce bez auta, tak nějak jsem si zvykl...
  11. Shakar83

    Antipollution faulty

    Tak všechno jinak. Po týdnu elektrikářem odhaleno, že elektro závada to není, prý hydroštely. Odvezeno prodejci, po 14 dnech zjištěno, že hydroštely ne, že je to elektro... Porušen hlavní svazek, pár korun. Jen to prý odnesl i alternátor, 12 tisíc.... Tak doufám, že půjde opravit.
  12. Shakar83

    Antipollution faulty

    Teď už tomu rozumím, byla to reakce na Ajapa, že třetí válec je třetí zleva... OK
  13. Shakar83

    Antipollution faulty

    A to je správně... Nebo ty koukáš do motoru přes čelní sklo?
  14. Shakar83

    Antipollution faulty

    U všech modelů...? A jak to souvisí s vláknem?
  15. Shakar83

    Antipollution faulty

    Jelikož diagnostika při odpojení 1. zleva hlásila chybu 4. válce, vyměnili 2. zleva. Konektor i kabel vypadal ok, ale předpokládám, že to během týdne stihli zkontrolovat... Zatím žádné info. Číslo chyby netuším.
×
×
  • Vytvořit...