Přejít na obsah

giant406

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Vše od uživatele giant406

  1. giant406

    ukostrenbie budikov....

    Tých bodov ukostrenia je celkovo 16 od E1 po E16. Prístrojovka by mala byť ukostrená v bodoch E6 (Zadná časť pravej strany prístrojovky), E12 (ľavá predná časť pri nohách) a E5(zadná časť pravého svetlometu. Skús a daj vedieť ako to dopadlo.
  2. giant406

    Tachometr HDI nefunguje.....

    Aj mne to blbne a dost casto. Taktiez rucicka palivomeru. Uz som aj rozobral cele budiky a na nejaky cas to slo. Bol tu pred casom aj navod na opravu s podrobnou fotodokumentaciou zadarmo a teraz je to tusim ten v sekcii download ak mas zaplatene clenske pod nazvom palubka.
  3. Nazdar ja mam ten isty problem ale mne to pri startu nechcipa len pri vyhodeni rychlosti a pri dojazde na krizovatku Prvy krat to bolo dost neprijemne ked mi to zdochlo pri 120 km a neslo servo a posilovac. V LPG to urcite nebude pretoze ja ho nemam. Sviecky mam nove. Ak zistis pricinu daj prosiiiiim vediet. Dik
  4. Kryt airbagu spolujazdca sa mi vplivom tepla odlepuje a nevyzera to najlepsie. Nevie mi niekto poradit co s tym? Menil niekto cely kryt?
  5. Mam problem s krytom airbagu spolujazdca ktory sa odlepil a po zalepeni to nevyzera moc dobre. Nevie niekto poradit co obnasa vymena krytu?
×
×
  • Vytvořit...