Přejít na obsah

Evchenka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

O uživateli Evchenka

  • Datum narození 8. leden

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2011

Profilové informace

  • Pohlaví
    Žena
  • Město
    Ostrava
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Evchenka's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Ahoj lidičky potřebovala bych poradit,dnes jsem jela z Ostravy do Prostějova po dálnici a cca 60km od Ostravy mi auto cuklo při rychlosti cca 130-140 a vyhodilo chybu motoru, okamžitě ztratilo výkon, údajně se hodil do nouzového režimu a na diagnostice motor údajně v pořádku, ale ukazovalo to,že řidiči jednotky spolu nekomunikují, ta ztráta výkonu by odpovídala i na katalyzátor, nemá náhodu někdo z vás s tím zkušenost???
  2. Evchenka

    Ztráta výkonu

    A začal se mi poslední dobou dost ztrácet motorový olej, v servise mi řekli, že to problém není
  3. Ahoj lidičky potřebovala bych poradit,dnes jsem jela z Ostravy do Prostějova po dálnici a cca 60km od Ostravy mi auto cuklo při rychlosti cca 130-140 a vyhodilo chybu motoru, okamžitě ztratilo výkon, údajně se hodil do nouzového režimu a na diagnostice motor údajně v pořádku, ale ukazovalo to,že řidiči jednotky spolu nekomunikují, ta ztráta výkonu by odpovídala i na katalyzátor, nemá náhodu někdo z vás s tím zkušenost???
  4. Evchenka

    Topení

    já mám tedy 508 a vesměs tady píšou,že jím proudí aspoň vlažný vzduch,já ho mám úplně ledový. Klapky mám kontrolované přes diagnostiku a vše v pořádku.Asi mi nic jiného nezbývá než ho dát do servisu
  5. Evchenka

    Topení

    Odvzdušnili jsme,pořád nám proudí do kabiny ledový vzduch a taky jsou obě hadičky horké,tak netuším čím to může být
  6. Evchenka

    Topení

    Dobrý večer, mám peugeot 508 sw a mám taky problém, půl auta mi netopí, v servise mi napojil auto a klapky jsou v pořádku. Podle toho co si tady čtu umíte si auta opravovat,já tedy určitě ne. Co tedy vše obnáší od odvzdušňování a zaneseného topení.
  7. Ahoj mám peugeot 508 sw 1.6 benzín. Přestala mi topit celá polovina auta na straně spolujezdce a nevyhřívá mi ani sedadlo od spolujezdce,nevíte náhodou čím to může být?
×
×
  • Vytvořit...