Přejít na obsah

o.kaplavka@gmail.com

Uživatel
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

Vše od uživatele o.kaplavka@gmail.com

  1. Když to nejde natočit točí to jen dvě vteřiny a pak se to tak rozvibruje že to přestane točit? Tak jak jdou v takovém případě sledovat nějaká data live?
  2. Dobrý den, prosím o radu, nejde mi nastartovat motor, při startování se motor třese jakoby strašně vibruje a nenatočí se. Předtím jsem normálně přijel a auto jelo pěkně bez známek nějaké závady. Na diagnostice není žádná chyba. Děkuji za rady.
  3. Zdravím, mohl by mi někdo prosím poradit jak proměrit relé zhaveni jestli je v pořádku? Začalo mi to psát chybu p1351 okruh relé zhaveni - svíčky nejsou napajeny. A když je minus 10 a víc tak to nechce vůbec startovat az na nejakej 5 pokus a pak motor naskočí a trepe se nějakou dobu než se to srovná. Svíčky vymeneny cca před rokem a půl. Děkuji za rady.
  4. Aha, tak takhke. A co by mohlo způsobovat to pocukavani auta pri pomalé jízdě? Když seslapnu víc plyn a egr v tu chvíli je zavřený a nebo když odpojim konektor od egr tak to přestane dělat..
  5. Rozumím, ale dělá to ikdyz tam dám zpátky ten starej egr. To je normální že už to pak dělá pořád? A kde to dělají ty aktualizace těch ŘJ nevíte? V autoriz. Peugeotu? Nebo kde? Ptal jsem se v jednom servise u nás a řekli mi že je to hloupost
  6. Takže je to tou vadnou klapkou že ten olej tam teče teda jo? Není to náhodou tím že ten olej by tam treba neměl být v tom sání? A ještě prosím kdyby jste mi mohli někdo poradit dělá to jednu věc, když je připojený konektor k egr tak auto jakoby poskakuje, jako kdyby se přivírala nějaká klapka nebo něco, když dám plný plyn tak je to ok a auto táhne a je to v pohodě. Pokud egr odpojim tak je to taky v pohodě. Egr je po výměně za nový. Takže tím to není. Dělá to myslim prave jen když se má otvírat egr při malém výkonu. Při plném plynu je egr zavřený jestli tomu systému rozumím správně. Moc děkuji za rady čím by to mohlo být.
  7. Aha, a co s tím? Jde to nějak spravit? A na co je na té klapce zespodu ten šroubek?
  8. Zdravím nevíte prosím vás někdo co je tohle za klapku a proc z ní zespodu tece olej? Děkuji za odpověď.
  9. Aha, podívám se. A jaké to má řešení nebo proč to vůbec cuká?
  10. Je to Peugeot 307 rok 2006
  11. Právě když ho odpojím tak to necuká, což by nasvědčovalo že to dělá egr, ale myslím si že spatnej nebude, protože když jsem tam dal jinej úplně novej zn. Delphi tak to dělalo úplně stejně to cukání.
  12. Dobrý den, prosím Vás nevíte někdo co by mohlo způsobovat cukání motoru - vypozoroval jsem, že to cuká vždycky když hodnoty egr jsou rozlišné - viz přiložené video. Pokud jsou hodnoty + - 1% stejné tak je vše v pořádku. A ještě při tom cukání jde slyšet od motoru takové jakoby "pšouknutí" vzduchu. Děkuji za každou radu. InkedSVID_20191020_174458_1_Trim2.mp4
  13. Tak jsem nainstaloval Windows 7 32bit a stále nic - pořád neprobíhá komunikace se žádnou jednotkou, na verzi 7.02 tak já nevím už, jestli musí být vyšší verze na ty win7 v kombinaci s C-kabelem. Nevíte někdo prosím?
  14. A co s kabelem? Ten kabel fungoval než jsem musel preinstalovat celej počítač. A ten původní soft Diagbox už nemám tak jsem musel stáhnout něco z netu a asi je to na... Nevíš kde by se dal stáhnout funkcni diagbox?
  15. To jsem nezkoušel, bohužel neznám nikoho kdo má Peugeot nebo Citroën. Ale já si myslím ze je chyba někde ve v tom ze kabel nekomunikuje s verzí Windows nebo s verzí diagboxu. A to já právě nevím jak si to tam spolu rozumí který verze s kterýma ano a který ne
  16. Tak jsem to premeroval a na 16 je 12V stále, na 1 při zapnutém zapalování 12V a 4 + 5 je funkční kostra.
  17. Ne mám to na Windows xp 32 bit na starým notebooku, protože na novým mám win 10 64bit a tam to asi nechodí jsem se dočetl.
  18. Ale já když tam připojím tu obyc. bluetooth elm 327 tak ta normálně načítá chyby maže i live data ukazuje všechny... Tak to asi chyba na konektoru OBD nebude ne?
  19. Samozřejme ze se zapnutým. Ale už jsem to zkoušel i s vypnutým.
  20. Dobrý den, prosím nevíte nekdo proc mi diagnostika pise chyba komunikace - zadna jednotka nekomunikuje ani vin si nenacte? Je to na peugeot 307 2006 r.v. Děkuji moc za rady jak to rozjet.
  21. Dobrý den, prosím vás mohli by jste mi někdo říct co znamená depollution system faulty? 307 2.0hdi 100kw. Děkuji.
  22. Zdravím můžu se zeptat jestli je normální že při přidání plynu se zvedá tlak fapu až na 170mBaru? Viz fotka v příloze. Děkuji za odpovědi.
  23. Zdravím mám úplně stejný problém v levém zadním světle . Vypálila se kostra, napojil jsem novou a všechno jde kromě blinkru. Dostal ses s tím někam dál přišel jsi na něco? Nebo mohl by nám tu poradit nějaký odborník co se v elektrice a v jejich zavadach u Peugeotu 307 vyzná? Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...