Přejít na obsah

Cupo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli Cupo

  • Datum narození 25.11.1989

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Banska Bystrica
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Cupo's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Dnes teda auto chytilo prekvapivo na prvy krat bez problemov v -12, bez spreja aj manualneho tlacenia nafty balonikom..uvidim este po praci, ci sa to nezmeni ale to zhaviace Rele planujem objednat dnes. Je to nieco co dokaze vymenit aj bezny clovek alebo s tym treba k mechanikovi? Mam celkom zrucneho kolegu, ktory by sa na to podujal. Ak tam teda netreba nieco programovat cez riadiacu jednotku.
  2. Ok, pre istotu sa spytam takto na debila. Mam streknut do stvorca vlavo, priamo do rury alebo stvorec vpravo, a treba to odpojit? Som naozaj uplny amater co sa tyka aut, a viem si akurat tak vymenit koleso, preto sa radsej spytam. Naozaj to nechcem spravit horsie ako to je, prednedavnom som menil brzdy, bateriu, rucnu brzdu atd., a dalsie peniaze ktore nemusim, tak vrazat nechcem.
  3. Este otazka k tomu spreju. Kupil som to teda, ale ktore presne je sanie? Nemate niekto fotku kam to streknut? Nechcem odpalit motor, cital som ze s tym treba velmi opatrne.
  4. No podarilo sa mi ist este dnes na diagnostiku a vysledok je chyba rele zhavenia. Je potrebne vymenit len rele, alebo aj rovno zhavice? Alebo je to to iste? Som laik, vopred sa ospravedlnujem za hlupe otazky☺
  5. Kam to treba streknut? A aky sprej? S tymto vobec nemam skusenosti, a teda netusim co treba spravit, diky moc za radu.
  6. Otackomer sa nepohol. A balonik stvrdne po kazdom stlaceni, potom chvilku pockam kym pusti a stlacam znova.. Toto mi zvyklo pomoct ale tento posledny krat uz vobec. Este to dnes pojdem vyskusat a stlacit tu pumpu viac krat, cca 15 ako to tu niekto tusim v inej teme pisal, a dam vediet vysledok. Na diagnostiku sa chystam, len problem je auto vobec niekam dostat, kedze ho neviem nastartovat.
  7. Ahojte, cez leto som kupil Peugeot 407SW 2.0 HDI. Auto az doteraz slapalo super, ale akonahle sa zacalo ochladzovat, tak mam velky problem nastartovat, akonahle je teplota v minuse (-1 a viac). Najprv som si vsimol, ze je problem z bateriou, pretoze 2-3 prestartovania auto uplne vybili a musel som pouzit startovacie kable. Kupila sa nova bateria,vsetko bolo chvilku v poriadku. Ale akonahle zacalo znova mrznut, tak to robi znova. Prikladam video, uz tri dni auto neviem rozbehnut. Napadli ma zhavice, alebo ze pada nafta. Skusal som aj rucne natiahnut naftu cez pumpu v motore, ale nic. Nechcem ist zbytocne do servisu ak by to malo byt nieco co zvladne aj bezny clovek. Diky moc za pomoc.
  8. Ahojte, Podobnu temu som nenasiel, a teda zakladam novu. Vcera mi po nastartovani moja 407SW, rok vyroby 2007, 2.0hdi spravila nasledovny problem. Nestretli ste sa s niecim podobnym? Mam pocit ze by to mohol byt len nejaky hlupy kabel ale radsej sa v aute nechcem vrtat kym si niesom uplne isty, a servis je posledna moznost. Diky za pomoc.
×
×
  • Vytvořit...