Přejít na obsah

vitaj

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

O uživateli vitaj

  • Datum narození 14. říjen

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Dobruška
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

vitaj's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. vitaj

    Lišta na zadním nárazníku

    Nakonec ano - vlezl jsem pod auto hlavou a je tam všude jen plast - stačí rozměřit a provrtat. Kabely jdou pak protáhnout když strčíš hlavu a ruce vleže pod auto a vytáhneš to levým prostupem do kufru.
  2. vitaj

    Lišta na zadním nárazníku

    Tak ve výsledku to bylo jednodušší než sem čekal. Sundat levé světlo, rozměřit,provrtat skrz černou gumu a nárazník, kabeláž protažena a sdrátkovaná lehnutím pod auto, protaženo skrz průchodku kabelu světla. Bezdrátový displej sem připojit vpředu na napájení autorádia.
  3. vitaj

    Lišta na zadním nárazníku

    díky moc!
  4. vitaj

    Lišta na zadním nárazníku

    hatchback ročník 2006
  5. vitaj

    Lišta na zadním nárazníku

    Ojoj, a je pro běžného smrtelníka těžké sundat nárazník? :-) Světla vyndat umím, pak je to předpokládám o nějakým klipsech.
  6. Chlapi, jak nedestruktivně oddělám ten černý plast na zadním nárazníku? Potřebuju to pod ním prozkoumat kvůli montáži parkovacích senzorů. Zkoušel jsem různě páčit, ale mám strach, abych neurval nějaké capky.
  7. vitaj

    parkovacie senzory

    Ahoj, chtěl bych na P207 (rv 2006) namontovat tohle https://www.alza.cz/hobby/compass-arkovaci-asistent-4-senzory-led-display-bezdratovy-d5132683.htm#popis Mám 2 dotazy: - ta černá lišta vzadu na nárazníku jde jen odtrhnout nebo má nějaké packy a je na to nějaký grif? - senzory mají vpředu displej, který je napájený z +12 - kde je nejjednodušší to připojit, pokud pominu zásuvku zapalovače? - lze se nějak jednoduše někde dostat pod palubku na napájení? Díky!
  8. vitaj

    Nouzové otevření kufru

    @jarokare Děkuju, chce to po mě přihlášení, ale registraci snad někde najdu.
  9. vitaj

    Nouzové otevření kufru

    Chlapi, díky moc. Musím někde najít odkaz na příručku pro P207 rv 2006, k autu nebyla a jak vidno, občas se hodí. Jinak závada na otvírání kufru byla více než trapná :-) měnil jsem plast pod zadní SPZkou a byl trošku jinak uchycený - značku to posunulo tak o půl cenťáku nahoru, takže madlo otvírání kufru se při pokusu o otevření opřelo o držák SPZ a neseplo to mikrospínač. By si člověk nafackoval
  10. Zdravím, zřejmě mi na 207 zdechlo něco ohledně otvírání kufru - tlačítko cvaká, ale nic se neděje. Předpokládám, že samostatnou pojistku to nemá. Dohledal jsem na netu, že by mohl motorek, tlačítko nebo zlomený kabel v husím krku pátých dveří. Jenže teď řeším, jak se k tomu všemu dostat, když je to zavřené - když odklopím sedačky, je tam nějaké kouzelné místo, které když polechtám, tak to ručně otevřu?
  11. Možná hloupý dotaz, ale nejsem odborník. Peugeot 207 (r.v. 2006) má centrální zamykání na klíček, ale nemá dálkáč. Lze dálkáč "dokoupit" a spárovat nebo by bylo potřebné vyměnit celou elektroniku? Tuší někdo?
  12. Chlapi, moc díky za tipy. Tak nakonec autorizovaný servis v HK za 650, autorizovaný servis o kus vedle v Pardubicích za 400 a vítězem dne byl malý servis v Petrovičkách u Týniště nad Orlicí - za 2 kila i s promazáním zámku :-)
  13. tak ofiko servis v Hradci Králové za to chce 650
  14. Skvělý, děkuju moc za odpovědi. Tak teď už jen najít nějakého šikulu z okolí Hradce Králové, který má tu potřebnou origo diagnostiku a nebude za to chtít půlku ceny auta :-D
  15. Ahoj, koupil jsem ženě starší P207, model z roku 2006. Zkoušel jsem trošku hledat, vím, že na 207 jde aktivovat denní svícení v diagnostice. Předpokládám správně, že když je to zásah hodný "servisu", že to půjde i na autě, které nemá na ovladači světel polohu AUTO? Mám možnost si od kamaráda půjčit diagnostiku, poradil by někdo co a kde tam nastavit nebo to běžný laik nezvládne?
×
×
  • Vytvořit...