Přejít na obsah

Ondra321

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

Vše od uživatele Ondra321

  1. Ondra321

    PEUGEOT 407 2.0 HDI - nestartuje

    Ja se už snad Pos*ru chlapi.. =// starter na primo funguje, kabel jsem poctive zaizoloval, ale kdyz otocim klickem, to same, co pred tim-tj: NIC!! tedy az na cvakani toho rele.. už sem fakt zoufalej, jestli se to nevyresi do konce tydne, AUTO JDE DO SROTU akupuju novy!! A PROPOS, NEMEL BY NEKDO ZAJEM O angličáka 407, r.v. 2005? na díly.. má to i car parking assistance, automaticke cidlo stirani predniho okna, bluetooth mobile connection, etc ..
  2. Ondra321

    PEUGEOT 407 2.0 HDI - nestartuje

    Hoši, tak sem na to nejspíš kápnul!=) Ještě to není jisté, musím počkat na zítřejší výsledek testu starteru, ale vypadá to velmi pravděpodobně na skoro přeseknutý přívod k cívce(držel na 4 žilách), tak mi držte chlapi palce!=) V případě, že by to bylo tímhle, jak ho vyměnit? Samozřejmě bych na to přišel po 1-2 sám, ale od čho je tot fórum, které opravdu funguje, že ano??=) Předem(a snad už naposled=) MOC MOC DÍKY!!!
  3. Ondra321

    PEUGEOT 407 2.0 HDI - nestartuje

    tak dalsi novinka, dal jsem tam pres noc plne nabitou baterii a krom toho jiz zmineneho cvaknuti rele zase ani tuk. ani popostrcit se zarezenym kvaltem nepomohlo.. TAKE JE ZVLASTNI, ZE SE BATERIE POSTUPNE SAMA VYBIJELA-TEN ECONOMY MODE SE MI ZOBRAZOVAL UZ cca 10DNI PRED POSLEDNIM NASTARTOVANI A TO JEZDIM 5/7 DALKY PO DALNICI! RADIO BEZ BEZICIHO MOTORU PRAKTICKY NEHRAJE A CELKOVE NE MOC NAHLAS.. KRATAK?? ZADNE SVELO NESVITILO, leda ze by kufr.. a take porad blika ta kontrolka oleje(hladina je pod ryskou maxima, ale nad minimem, vsak mereno na prikrem kopci, tak nevim, na kolik objektivni, ale kontrolka blikala uz pred tim na rovine..), opravdu to nemuze byt timhle?? ono to auto stalo par supu, potrebovali jsme neco na rychlo do nove prace a spolu s pojistkou za 2100liber/rok jsme na vic nemeli penize.. a podle toho je to auto v takovem stavu.. ruzne chyby to hlasilo od zacatku, chlapik ze prej to sou nesmazany chyby..ze auto je jinak v cajku.. Zitra po doplneni oleje starter vyndam, pokud se zase nepovede. A to je ma dalsi a snad posledni otazka, jak starter zkontrolovat na primo?
  4. Ondra321

    PEUGEOT 407 2.0 HDI - nestartuje

    díky moc!!=)
  5. Ondra321

    PEUGEOT 407 2.0 HDI - nestartuje

    už jsem si to na zacatku registrace nastavoval vseobecne na veskere prispevky, aspon tak jsem to chapal.. no kdyby to aspon ted fungovalo.. ale hlavne chlapi, za ty rady diky! ten postup na hladke vyjmuti starteru z Vas asi uz nevystouram, co?=)
  6. Ondra321

    PEUGEOT 407 2.0 HDI - nestartuje

    nevsiml jsem si... cuknout jsem zkousel, nic.. jeste zkusim pres kabely.. a nejake rady oledne postupu vyjmuti starteru? predpokladam odejmou nejake hadice sani? moc diky za rady! PS: vzkaz adminum: asi jsem PC analfabet, ale zaskrtl jsem si sledovani prizpevku a nic..
  7. Ondra321

    407-NESTARTUJE

    a nejake rady oledne postupu? predpokladam odejmou tnejake hadice sani? moc diky za rady!
  8. to cukani mu muselo dat zabrat..
  9. Ondra321

    407-NESTARTUJE

    takže vyndat..diky chlapi, will do the best.. a je to sicher , nicim jinym to neni? co ten olej? ochrana motoru ridici jednotkou?
  10. Zdravim,UZ SE TO TU KDYSI RESILO, ALE MUJ PROBLEM JE JINY A TAKE SE BOJIM, JESTLI SE MOJE RCE V JIZ ZMINENEM DOTAZU NEKOMU ZOBRAZI A MUJ PROBLEM JE KVULI POTREBE DOSTAT SE AUTEM DO PRACE VAZNE VELMI URGENTNI, TAK DEKUJI ZA POCHOPENI.. P407 2,0HDI (2006) NESTARTUJE A ANI STARTER NETUKNE. Koupil jsem novou baterku a taky ani tuk.. jen obcas v palubovce u spolujezdce cvaklo nejake rele.. ted uz je baterie asi znova skoro vybita (nebo nevim proc mi to jako u te predchozi na informacnim panelu zobrazuje "Economy mode" nebo tak neco) a rozsvitim zase uz jen parkovacky.. Stalo se mi to pred chvili, takze sem jen po tme poklepal kladivem starter, ale pojistky jsem jeste nekontroloval.. Taky se mi zobrazuje, za mam malo oleje, ale na rysce je to na pulce mezi maximem a minimem, tak tim to asi taky nebude.. Z kopce to pustit nemuzu, auta kolem me parkuji na tesno.. Zvlastni vec take je, ze od doby, co jsem ho nedavno koupil tak to v otackach taky vubec nejelo, uplne jak kdyby tam nebylo turbo.. DIKY MOC ZA RADY CHLAPI!!
  11. Ondra321

    PEUGEOT 407 2.0 HDI - nestartuje

    Zdravim, mam podobny problem, jen mi starter ani netukne.. Koupil jsem novou baterku a taky ani tuk.. jen obcas v palubovce u spolujezdcee cvaklo nejake rele.. ted uz je baterie asi znova skoro vybita (nebo nevim proc mi to jako u te predchozi na ibformacnim pannelu zobrazuje "Economy mode" nebo tak neco) a rozsvitim zase uz jen parkovacky.. Stalo se mi to pred chvili, takze sem jen po tme poklepal kladivem starter, ale pojistky jsem jeste nekontroloval.. Taky se mi zobrazuje, za mam malo oleje, ale na rysce je to na pulce mezi maximem a minimem, tak tim to asi nebude.. Z kopce to pustim nemuzu, auta kolem me parkuji na tesno.. Zvlastni vec take je, ze od doby, co jsem to nedavno koupilm tak to v otackach taky vubec nejelo, uplne jak kdyby tam nebylo turbo.. DIKY MOC ZA RADY CHLAPI!! PS: auto ppotrebuju k doprave do prace a tady v UK je servis fakt sakra drahej, takze to docela pali a specha..
×
×
  • Vytvořit...