Přejít na obsah

lukas1111

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

O uživateli lukas1111

  • Datum narození 4.5.2010

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    praha
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

lukas1111's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. lukas1111

    Moc bohatá směs

    Tak to je dobrá náhoda. Dvě stejné závady. Hlavně že už to jezdí. Já jsem při tom ještě měnil olej a termostat. Zůstával otevřený.
  2. lukas1111

    Moc bohatá směs

    Tak auto je doma. Představte si jaká blbost to byla. Byla upadlá hadička od toho snímače podtlaku v sání. Myslím že to je ten MAP senzor. Hadička byla spuchřelá a nedržela tam. A já si toho vůbec nevšiml.
  3. lukas1111

    Moc bohatá směs

    Zatím nevím, auto stojí v servisu. Taky to mám jako takové zimní auto a na krátký popojíždění do práce. Až budu vědet něco víc, napíšu to sem. Říkali, že až se na to podívají tak bude někdo volat aby jsme se domluvili kolik bude předběžná cena. Jestli se to vůbec vyplatí opravovat.
  4. lukas1111

    Moc bohatá směs

    Ahoj. Já jsem to zatím nevyřešil. Auto stojí před barákem a ani nemám čas moc to řešit. Ale zitra to povezu do servisu. Já jsem zkoušel měnit celé vstřikování komplet, měřil jsem čidlo teploty motoru, zkoušel jsem jiný svíčky a vsechno bez úspěchu. Mam podezření na lambda sondu, ale tu nejsem schopen změřit. Ani jinou nemám. Tak uvidím. Určitě dám vědet jak to dopadlo.
  5. lukas1111

    Moc bohatá směs

    Ahoj chlapi, tak jsem to vzdal. Vyblikání nefungovalo tak nevím moc čeho se chytit. Tak jsem se domluvil tady poblíž v jednom servisu, že se na to koncem týdne podívají. Pak dám vědet jak to dopadlo.
  6. lukas1111

    Moc bohatá směs

    Zkusím jestli to nepůjde vyblikat. Pod řídící jednotkou je dvoupinovej konektor. To je asi na připojení té ledky. Vyhledám si o tom nějaké podrobnosti.
  7. lukas1111

    Moc bohatá směs

    svíčky jsou všechny černé a úplně suché.
  8. lukas1111

    Moc bohatá směs

    Ahoj chlapi, tak jsem dneska vyměnil celý ten vstrikovač komplet. Sehnal jsem ho na vrakovišti. Prý to bylo z funkčního auta. Ale bohužel výsledek nic moc. Auto se chová úplně stejně jako před tím. Chci se zeptat jestli je možné tuto řídící jednotku marelli připojit na diagnostiku. Chtěl bych vědet zda funguje lambda sonda. Zkusil jsem ji odpojit ale auto se chovalo také pořád stejně. Auto se dá nastartovat, ale nejde do otáček, má nepravidelný chod. Hodně kouří z výfuku a je z nej cítit benzín. Svíčky jsou po chvilce chodu motoru hodně černé.
  9. lukas1111

    Moc bohatá směs

    Chlapi, zatím děkuji za názory. V první řadě zkusím sehnat na vrakovišti nějaké jiné vstřikování a celé komplet to výměním abych vyloučil ten regulator tlaku a všechny ostatní věci co na tom jsou. Potom uvidím dál.
  10. lukas1111

    Moc bohatá směs

    Svíčky jsem dával jiné, nové nebyli. Asi ještě zkusím koupit jiné. Nejdřív jsem si myslel že nepálí jeden válec ale když vyndám svíčky jsou všechny stejně černé. Mokrá není žádná. Rozdělovač tam není. Je tam taková ta čtyřcívka. Se servisama mám špatné zkušenosti. S tak starým autem nechce nikdo nic mít. Ještě když by tam bylo vstřikování bosch. Ale tohle moc neznají. Nechce se mi to auto dávat do šrotu. Je vcelku zdravý. Myslím jako kastle a podvozek.
  11. Zdravím, chlapi mám problém se svoji 106kou. Je to 1,1 44 kw motor HDZ s jednobod. Vstřikováním marelli. Je to už pomalu veterán z roku 95. Teďka mě zlobí chod motoru. Jde to těžko nastartovat a když to chytne má to strašně nepravidelný chod a hodně kouří. Svíčky jsou černé. Když jsem sundal ten plast co propojuje filtr vzduchu se vstřikovací jednotkou je vidět že to tam dává moc benzínu. Na škrtící klapce která je na volnoběh úplně zavřená úplně stojí vrstvička benzínu. Zkoušel jsem odpojit za chodu konektor ze vstřikovacího ventilu a pak se na chvíli chod motoru zlepší ale pak to samozřejmě chcípne. Měřil jsem čidlo teploty chladící kapaliny a to se zdá OK. Nevíte co všechno ovlivňuje bohatost směsi?
×
×
  • Vytvořit...