Přejít na obsah

korwin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

korwin's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. korwin

    peugot 206 rv.2000-problemy

    Klimu mám, ale to cvaká i když je vyplá (asi)...a moc normální to není bo dřív to nedělalo. Dovoz to je...ale zkusím jím zavolat
  2. čau lidi, mám menší problémy s autem a chtěl bych poradit jak je vyřešit nebo jak sou vážné. auto: 206, 1.4 benál rv.2000 najeto asi 59k. První problém je, že když jedu tak něco divně občas cvakne jakoby z přihrádky od spolujezdce...takovéj zvuk jakoby se spojovalo a rospojovalo nějaký relátko nebo co. To se opakuje v intervalu od 6 sekund až tak do minuty. Občas to nedělá vůbec..asi když není auto zahřáty. Když to cvakne a mám neutrál tak se trošku pohnou otáčky...takže něco s motorem to asi společnýho má. Jinak když jedu s rychlostí, tak to žádný učinek na jízdu nemá. Jen to hnusne klape. Druhý problém je zablokované rádio..klekla mi baterka a ted to chce po mě nějakej kod. Mám jen jakousi Peugeot kartičku s nápisem PEUGEOT a obrázkem klíče a nápisem CODE. Je to 4 místné (stejne jak na radiu), ale sou tam i písmena a do radia se asi dávaj jen čísla. Protože tam mám stanice 1-9 tak dle toho mám zadat asi ten kod na odblokování nebo co. Nevíte kde ten kod najdu ? nebo jak to odblokovat ? Předem dík za všechny odpovědi :-)
  3. korwin

    kotouče vzadu?

    Já mám bubny..ale rozdíl v tom stejně moc nebude...brzdí mi to dobře. Navíc zadek stejně moc nebrzdí...tak tam bubny stačí.
  4. korwin

    Technická kontrola :) Mám jí!!!

    Já se držím hesla čím větší prdel je to město kde jsem na STK, tím to bude lepší a mám větší šanci projít...tam sou rádi, že jim tam vůbec někdo jede, tak to posuzujou mírnějc..minule sem byl na STK v brně v židenicích a už nikdy tam nepudu(nenápadně servis hned vedle STK)...na favoritu mi našli tolik chyb i blbůstek, že sem musel plati asi 6k za ruzne opravy a blbiny(přitom to auto bylo úplně v pohodě). Tak mi otec řekl at zajedu k němu do Blanska, že tam sou v pohodě a taky že jo...stk sem dostal v klídku. Ted mám P206 celkem v dost dobrým stavu a STK mám ted novou na dva roky...a až mi skončí tak jedu zas do blanska..
  5. korwin

    Pomozte !!

    Zkus natankovat benál od jiné pumpy(zkus třebas u shellu, shell v-power, ten by měl bejt kvalitní)..mě to jednou svítílo asi kvůli tomu..po natankování jinýho to zhaslo...pokud to nezhasne, tak pak máš asi celkem problém...měla bys do peugeot servisu, oni te napoji na diagnostiku a zjistit co s tim mas. Ale zadarmo to asi nebude...a ta kontrolka se menuje autodiagnostika.
  6. korwin

    olej do 206ky

    já tam dal něco od OMV 10w40...myslím že je skoro jedno jakou značku tam naleju, hlavně že to je 10w40 a za rok to vymením znova )
  7. korwin

    zaslepeni airbagu

    Njn, ale to není důvod je tam nemontovat ) občas zase vyletí ) a občas to nekomu zachrání život...
  8. korwin

    olej do 206ky

    nemáš icq? ) když si z Brna a máš taky 206ku a taky 1,4 tak by se icq hodilo )) já mám 175525381
  9. korwin

    olej do 206ky

    Od uterý )))
  10. korwin

    olej do 206ky

    JJ nějaký křídlo tam je ) abych v té závrtatné rychlosti neuletěl )) .OK tak doufám, že se nám to pak nerozsype ty auta ) - oprava: samozřejmě že tam dám ten pro benzínové motory ne ten diesel ))))))
  11. korwin

    zaslepeni airbagu

    Až tě nekdo sejme, tak si budeš sakra nadávat, že tam máš jen odpor a ne airbag ))))
  12. korwin

    olej do 206ky

    Tak koupím asi ten Total - Quartz 7000 Diesel 10W40. Je peugeotem i doporučenej a vzhledem k tomu, že sem předtím měl taky polosyntetiku, tak tím asi nic nepotentuju ) a cena je pohodová...... - a jak se vám líbí moje autoo? ))))))))
  13. korwin

    olej do 206ky

    Já cu, aby to nezesralo ten motor..dám tam nějakej lepší, usazeniny se rozpustí a motor umře )) aspon něco takovýho sem někde četl...to 5w je jen do vetší zimy a myslím, že v česku víc jak -30 nebejvá )
  14. Mám rakový dotaz. V autě mám olej Castrol Powertec 10w40. Jenže už je starej a potřebuju novej. Takže mám několik možností: 1) Dát tam úplně ten samej volej cena za 1 litr asi 250 * 4 = něco kolem 1000,- 2) Dát tam jinej volej vod Castrolu například GTX 5 Magnatec 10W40 ..cena za 4 litry taky kolem 1000,- 3)Vykašlat se na kastrol a dat tam to co má peugeot jako doporučený, takže například Total Quartz 7000 10W40 asi 155 * 4 = 620 ,- 4)Dat tam něco úplně jinýho.. Poradtě prosím ) já myslím, že nejlepší tam bude dat ten co už tam kdysi byl ) ale nevím.. jen tipuju .))
  15. korwin

    Kontrolka

    Aha tak to pak jo )) ale pokud by to stálo víc a nedělalo to nic jen "kvalitní ovzduší" tak na to kašlu )
×
×
  • Vytvořit...