Přejít na obsah

plaacza

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

plaacza's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdarec ,mám dotaz ohledně poloos ,zajímalo by mě zda jsou nějaké rozdíly mezi poloosou na 1.0 litra a 1.1 ,a nebo jestly jsou stejného tipu .
  2. Nejspíš je problém v těch stočenejch bubnech ,je dost možný že se jedná o špatné vystředění a nebo upevnění bubnu v soustruhu čímž vznikne ovalita ,která způsobuje škubání při brždění .
  3. Každopádně už jsem zaslech že tu a tam někdo s benzínem natankoval i vodu ,ovšem to neni tvůj případ,protože to by motor nešel buď nastartovat vůbec nebo by se to projevilo nepravidelným chodem nebo tak něco a pouhé natankování by problém nevyřešilo,benzínem to nebude protože kontrolka autodiagnostiky se rozsvítí pouze v případě že dojde k závadě v palivovém nebo zapalovacím okruhu. Ale každopádně si nech někde v servise načíst registr závad do kterého se ukládají chyby. Ovšem obávám se že to vypadá že jsi koupil auto se zkrytou závadou ,protože se to projevilo už dva dny po koupi a to je až moc podezřelé. Kámoška si nedávno koupila 306ku. 2.0 HDI za 120 000 ,a po tejdnu ježdění najednou nešlo nastartovat ,tak to šoupla do servisu a tam zjistili že tam má řídící jednotku údajně z 206ky a že pomůže jen výměna ř. jednotky a ta že bude stát 27 000 ,což je celkem veliká investice chvilku po koupi,samozřejmě to zatim řeší přez právníka ,takže jí auto za který dala 120 táců stojí momentálně před barákem.
  4. plaacza

    Blikající kontrolka AIRBAGU

    Bohužel jsou pryč časy kdy se dalo všechno opravit doma na koleně,servis to jistí každopádně dík za odpověďi .
  5. Vlastním P 106 z roku 1998 ,po nastartování motoru má kontrolka AIRBAGU zhasnout ,ovšem mě bliká (5 minut) a potom svítí neustále, což znamená že je AIRBAG vyřazenej z činosti .Mám prozbu jestli s touhle závadou někdo má nějaké zkušenosti,poraďte mi jak se to dá opravit . Děkuji za případnou radu.
  6. čau potřebuju poradit s tím jestli by šly dát na 106 1.0 s 3 dírovýma diskama na přední nápravu náboje a kotouče ze 106 1.1(hlavně jestli by to pasovalo na původní poloosy a brzdové třmeny) ,díky tomu bych mohl použít 4 dírové disky .Mám totiž měněnou zadní nápravu kterou jsem sehnal z 1.4 a tudíž mám na zadku 4 díroví disky a v předu 3 dírový. Předem díky za odpověd.
×
×
  • Vytvořit...